504 اورجینال بخر زبان اصلیشو بخون بدون ترجمه قشنگ یادت میده البته باید ی پیش زمینه داشته باشی گرامر اینا بلد باشی با لغات معمولی و رایج
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
خب من واژه زیاد خوندم اما گرامر و اینا نه!البته کتاب گرفتم میخونما یادم میره نمیتونم جمله سازی کنم ...
اولین قدم اینه ک بری گرامر بخونی فیلم نگا کنی آهنگ گوش بدی یکیو داشته باشی باش حرف بزنی اول یادبگیری استفاده کنی از زبان بعد برو سراغ 504 چون اون خیلی تخصصیه بیشتر ب درد امتحان اینامیخوره البته اگه فقط میخای امتحانیو قبول شی همین خوندنش کافیه با گرامر و یکم اصطلاح ولی اگه میخای زبانت فول شه باید همه رو باهم یادبگیری هم تئوری هم عملی
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍