2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه دار نمیشن یه لحظه

826 بازدید | 17 پست

منم چندین سال بود باردار نمیشدم ولی یه اعتقاد قلبی خیلی به باردار شدنم کمک کرد .

من ایمان داشتم به اینکه تا خدا نخواد بچه دار نمیشم حتی اگه تمام دکترای جهان بیان و درمانم کنن و ایمان داشتم اگه اون بالایی بخواد اگه تمام دکترا بگن هیچ امیدی نیس و باید سقط کنی خدا بخواد بچه ی سالم دنیا میاد من 40 روز پشت سر هم زیارت عاشورا خوندم و هدیه کردم به امام حسین و 40 روز نماز امام زمان خوندم و هر روز هدیه میکردم به یک امام و نتیجه این کارا شد بارداری الانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب حتما برای زنداداش جانم میخونم انشاالله نی نی دار بشن 😙😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
مباركتتتتت باشه عزيزم  من يك مدت خيلي اعتقاداتم كم شده متاسفانه ميخوام دوباره شروع كنم  ...

دو رکعت. هر رکعت به ایاک نعبد و ایک نستعین که رسیدین صد مرتبه بعد سوره میخونید بعد رکوع و سجود ذکرش 7 مرتبه خونده بشه

منم همیشه میگم این دکترا چرت میگن ک حسنا باید لاغر بشی تا بچه دار بشی طرف لاغره 40 کیلوعه 12 ساله دارو ندارشون رو ریختن تو جیب دکترا تا بچه دار بشن ولی نشده مگه میشه با این علمی ک پیشرفت کرده هیجوره بچه دارنشی. پس دکتر واقعی دکتر اصلی بالا سرمونه تا اون نخواد نمیشه توکل بر خدا و راز و نیاز ودرخواست از خدا بهترین راهه. منم دوساله چشم انتظارم فقط 2 سال پیش ی دکتر رفتم گفت لاغرشو بچه دار میشی لاغرم شدم نشدم. دیگه هم پول دکتر دوا ندادم تا خدا بخواد

ینی چهل روز نماز امام زمان نتیجش بهتر از علم😐

ببین بعضی وقتا علم به بیراهه میره و لقمه رو چپکی توی دهن میزاره. مثلا من خواهرم کلی برای تنبلی تخمدان و این چیزا قرص خورد. داشت برای آی وی اف می رفت که پشیمون شد و ادامه درمان رو با طب سنتی پیگیری کرد اولین ماه مصرف داروها باردار شد. اکثر داروها هم برای شوهرش بود. به خودش فقط رازیانه داده بودند. ولی همین فکر که چه روشی رو امتحان کنم هم باید خدا به ذهنمون برسونه.

نفهمیدم نماز چجور شد🙄

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
منم همیشه میگم این دکترا چرت میگن ک حسنا باید لاغر بشی تا بچه دار بشی طرف لاغره 40 کیلوعه 12 ساله دا ...

آفرین ...اونی که گفته تا من نخوام هیچ اتفاقی نمیفته تا اون نخواد بچه نمیاد خدا خیر و صلاحمون رو میدونه به قدری کرم داره و مهربونه که حد نداره خدا تو قران میگه انسان ها بسیار عجولن ....دقیقا همینطوریه انقدر عجله داریم برای بچه دار شدن که حتی زندگی شیرین کنار همسرمون رو یادمون رفته

نفهمیدم نماز چجور شد🙄

نگاه عزیزم دو رکعت هر رکعت یک حمد میخونی و زمانی که به ایاک نعبد و ایاک نستعین رسیدی 100 مرتبه میخونی و بعد یه سوره میخونی بعد رکوع میری و ذکر رکوع 7 مرتبه گفته میشه بعد سجده هم همینطور ذکرش 7 مرتبه خونده میشه رکعت دوم هم به همین شکل و اخر نماز که تموم شد به سجده میری 100 تا صلوات میفرستی

نگاه عزیزم دو رکعت هر رکعت یک حمد میخونی و زمانی که به ایاک نعبد و ایاک نستعین رسیدی 100 مرتبه میخون ...

عزیزم چیو بعد ایاک نعبدو ۱۰۰بار بگم؟؟شوره چی بخونم‌بعدش؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
عزیزم چیو بعد ایاک نعبدو ۱۰۰بار بگم؟؟شوره چی بخونم‌بعدش؟

عزیز دلم سوره حمد که میخونی به ایه ی4 که رسیدی یعنی همون ایاک نعبد و ایاک نستعین رو باید 100 مرتبه بخونی بعد بقیه ی سوره ی حمد رو میخونی بعدش هر سوره ای که خواستی میخونی مثلا توحید