2777
2789
عنوان

کادوی سالگرد ازدواج برای مرد

33671 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم یه راهنمایی ازتون میخوام من ۱۳این برج سالگرد ازدواجمونه دوست دارم یه چیز کوچیک برای شوهرم بگیرم ولی هر چی فکر میکنم نمیدونم چی بگیرم چیزایی مثل ساعت ادکلان کیف پول کراوات دستبند قبلا گرفتم میخوام یکم تنوع داشته باشه میشه راهنمایی کنید نمیخواد زیاد گرون باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این دکمه هایی که سر کت میزنن اسمشو نمیدونم 😁😁

چهل پنجاه تومن خوشگلاش هستن

ست کیف پول یا یه وسیله چرم 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
من برای شوهرم ست لوازم بهداشتی مردونه نیوآ گرفتم از دیجی کالا شصت تومن الان فکر کنم تخفیف خورده

کی گرفتی؟کی میرسه دستم اگه الان سفارش بدم؟من شهرستانم 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
من برای شوهرم ست لوازم بهداشتی مردونه نیوآ گرفتم از دیجی کالا شصت تومن الان فکر کنم تخفیف خورده

چون تازه ازدواج کردیم مال صورت داره یه چیزایی فکر نکنم بازم بگیرم استفاده بکنه 

بلوز شلوار ست منم اخر ماه تولد شوهرمه میخام بگیرم...حالا سالگرد زیاد مهم نیس حتما کادو باشه دو تایی شام برین بیرون بعد برین کافه...

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
به مردای اطراف من فلش و هارد کادو بدی اشک شوق می ریزن!هندزفری هم خوبه!پیراهن و کمربند هم همینطور!

😂😂😂هارد خوب بخوای بخری خیلی گرونه حدوده یه تومن کنار نیست فلشم زیاد زیاد داره 

بلوز شلوار ست منم اخر ماه تولد شوهرمه میخام بگیرم...حالا سالگرد زیاد مهم نیس حتما کادو باشه دو تایی ...

میترسم اون یه چیزی بگیره بعد من نگیرم زشت بشه بگه به من اهمیت نداد

کی گرفتی؟کی میرسه دستم اگه الان سفارش بدم؟من شهرستانم 

سفارش دادنی زمان تحویلو میتونی خودت انتخاب کنی دیگه 

ببین نزدیکترین زمانش کیه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834