2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انشب فهمیدم بابام مشکل مالی بزرگ براش پیش اومده تو این اوضاع فردا میخوام چندتیکه طلا بفروشم بدم ب ...

اخی عزیزم‌😞

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
چند ماه پیش یه مادر که مریض بوده و دکترا مریضیشو متوجه نشدن و الکی عملش کردن جونشو از دست داد حالا م ...

وای اخی 😞😞

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
چند روز پیش یه دختر بچه ۸ ساله که رفته بود برا عمل لوزه وقتی اومد خونه بدلیل بد زدن بخیه ها خونریزی ...

😞😞😞بیچاره خانوادش

آرزوی شنیدن خبر خوب داریم.....خبر خوبم آرزوست  

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
من انشب فهمیدم بابام مشکل مالی بزرگ براش پیش اومده تو این اوضاع فردا میخوام چندتیکه طلا بفروشم بدم ب ...

آفرین ، ایشاله خدا تورو برای بابات نگه داره و سایه پدر بزرگوارتم تا همیشه رو سرت باشه 

اگه یکم تمدن و هم صدا بودیم الان اینطوری نبود.. من نمیگم اعتراض کنیم... اتفاقا برعکس مثلا مرغ و گرون کردم بخدا اگه مردم یک هفته نخرند و تحمل کنند مرغا خراب میشن و مطمئن باشید برای اینکه ضرر نبینن قیمت کم میکنن.. این فقط یک مثال خیلی چیزها میشه این کارو کرد حداقل اینا که نمیتونن اینطور چیزا رو انبار کنن باید از چیزهای کوچیک شروع کرد نه اینکه تا یه چیزی گرون میشه یا میخواد گرون بشه بر ریم چند تا چند تا و کارتون کارتون بخریم...