2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 47 پست
عزیزم من خودم همیشاپه میگم اتفاقا مجازی جای خوبیخ دو طرف یه مدت بدون اینکه هیچ تفکر قبلی داشته باشن ...

بله درسته من هم اشاره كردم همسرم با بدترين شرايط اقتصادي كه داشت دقيقا دو ماه بعد رسمي اومد گفت نميتونم بشينم هرروز يكي بياد خواستگاريت

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم من خودم همیشاپه میگم اتفاقا مجازی جای خوبیخ دو طرف یه مدت بدون اینکه هیچ تفکر قبلی داشته باشن ...

من باپسره صحبت كردم ميگه من سال ديگه ميرم بيمارستان طرح واينكه بايد خانوادم راضي كنم چون ميگن سنت كمه و داداشم هنوز ازدواج نكرده ميگه سال ديگه باخانوادم حرف ميدنم

وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪
مشكل اينجاست كه خانواده ها مون به هم نميايم اونا مال يه شهرستان اردبيل ما مركز استان كيلومترها فاصله ...

تفاوت فرهنگ خيلي سخته

اما من وقتي با شوهرم دوست بودم و الكي حرف ميزدم يكي تر فاميلاي مامانم زنگ زدن براي خواستگاري و چند جلسه هم اومدن من تقريبا يك ماه بعد اين جريان گفتم بهش كه خواستگار دارم گفت باهات قصدم ازدواجه واقعا تو دوراهي موندم از خواستگارم دو ماه وقت خواستم و واقعا يك ماه اون وقت رو گذاشتم براي شناخت همسرم 

اون خواستگارم خونه خوب داشت ماشين داشت و استخدام رسمي بود با ده سال اختلاف سني

همسرمم موقع خواستگاري هيچي نداشت فقط يدونه ماشين پرايد و دانشجوي كارشناسي با اختلاف چهار سال 

ترجيح دادم زندگيم رو با عشق بسازم ديدم بعدا ميتونم خونه بخرم يا ماشين ولي نميتونم عاشق بشم اين حس يكبار اتفاق ميفته

شكر خدا الان با چن تا وام ميخوايم خونه بخريم و شوهرم از عيد قراره بره اداره برق حتي اگه ايناهم نبود من راضي بودم چون حس شيرين عشق رو داشتم

اما در مورد خواهرتون ببينيد ببريد پيش مشاور اگر واقعا عاشق همن جداشون نكنيد به پسره بگيد اگر ميخواد بياد خواستگاري رسمي و فقط حلقه بياره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خوشبخت بشید😍

ممنون دوستم

من باپسره صحبت كردم ميگه من سال ديگه ميرم بيمارستان طرح واينكه بايد خانوادم راضي كنم چون ميگن سنت كم ...

من برادر شوهر دومم مجرد بود همسرم سومي مادرشوهرم تو مراسمم گريه كرد كه حامد دلش شكست حسين قبل اون ازدواج كرد

اينا دلايل قانع كننده نيس اگر واقعا عاشق باشه اينا منطقي نيس حتي خانوادشم تو جريان نذاشته

تفاوت فرهنگ خيلي سخته اما من وقتي با شوهرم دوست بودم و الكي حرف ميزدم يكي تر فاميلاي مامانم زنگ زدن ...

عزيزم خوشبخت بشي❤️ميدونيد من ميگم پسره اگه ميخواد هرجور وهرشرايطي هست پا پيش ميزاره ولي ميگه يك سال ديگه

عزيزم خوشبخت بشي❤️ميدونيد من ميگم پسره اگه ميخواد هرجور وهرشرايطي هست پا پيش ميزاره ولي ميگه يك سال ...

با حرف اولتون موافقم اگر بخواد مياد

بخاطر اون داره موقعيت خوبشو رد ميكنه

موقعيت خوب وقتي دلش جاي ديگه باشه به چه درد ميخوره؟

اگر من جاي شما بودم نهي نميکردم کمکش ميکردم تا بيراه نره. 

نذارين حسرت عشقش به دلش بمونه.

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍

درضمن 20 سال که سني نيست،واسه ازدواجش بهش سخت نگيرين،انشاالله يا يه اتفاقي ميفته که خودش ميفهمه مناسب هم نيستن يا پسره عين بچه آدم مياد خواستگاري.

پ.ن خوش بحالت که با اونيکه دوسش داشتي ازدواج کردي😞

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
اخه فضولیم گل کرد تاپیکت رو دیدم🙈

اره ازدواج کرد با خواستگارش زندگیشم خوبه خداروشکر بالا پایین زیاد داشت ولی الان اوکیه یه نی نی هم داره