2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 47 پست
شماکاری نمیتونی بکنی مهم خواست خودشه،،شماتنهاکاری ک میتونی بکنی راه وچاهونشونش بدی اخرش تصمیم گیرنده ...

بخاطر اون داره موقعيت خوبشو رد ميكنه

وزن اوليه٥٩.٧٠٠😕هدف اول٥٥🤓هدف دوم٥٠ 😎من ميتوانم💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اينارو بهش گفتم واينكه بابام بارهازگفتن محاله دختره راه دور بدم

حق با پدرتونه

متاسفانه دخترا وقتی یکی دوبار قربون صدقشون میره عاشقش میشن و چشمهاشون کور میشه و گوشهاشون کر 

نصیحت بقیه هیچ فایده ای نداره تا تجربه نکنن درست نمیشن

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
حق با پدرتونه متاسفانه دخترا وقتی یکی دوبار قربون صدقشون میره عاشقش میشن و چشمهاشون کور میشه و گوشه ...

اره بابام اگه بفهمن دوباره ادامه داده زوري ردش ميكنه بره چون ازش قول كرفته فقط درس بخونه شرط شوهر ندادنش همين بوده

بخاطر اون داره موقعيت خوبشو رد ميكنه

عاشق شده دیگ عاشقم باقلبش تصمیم میگیره نه عقلش،،اگ الان زورش کنید ک باکس دیگ ازدواج کنه خدایی نکرده فردا کوچکترین مشکلیم پیش بیاد شمارومقصرمیدونه ک شماکردید من خودم کس دیگ رومیخواستم

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

[QUOTE=67655239]عاشق شده دیگ عاشقم باقلبش تصمیم میگیره نه عقلش،،اگ الان زورش کنید ک باکس دیگ ازدواج کنه خدایی نکرده ...[/QUOTEا

اخه ميكه اگه اين ادم تو زندگيم نبود جواب مثبت ميدادم ماهم نميكنم ازدواج كن ميگيم پسره رو فراموش كن چون از دوفرهنگ كاملا متفاوتيم

مطمعنا شما با کسی که رابطه مجازی داشتین ازدواج نکردبن

ببخشيد ولي چه فرقي داره!؟من با شوهرم تو فضاي مجازي اشنا شدم يك ماه بدون اينكه همو ببينيم حرف زديم و ايشون خيلي جدي گفتن كه قصدم ازدواجه كل اشنايمونم از اولين روز ارتباط تا عقد شش ماه شد اونم دو ماه بعدش كه اومدن خواستگاري ٤ ماه باقيشم التماس بزرگترا بود براي رضايت دادن

بنظر من جايي كه اشنا شدن تا حدي مهمه نه كامل ولي شناخت بعدش خيلي مهمه بايد خيلي منطقي همو بشناسن و خانواده ها تو يه سطح باشن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ولي اينو قول ميدم زندگي با كسي كه عاشقشي به همه چيز مي ارزه بزرگترين لذت دنياس

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اره بابام اگه بفهمن دوباره ادامه داده زوري ردش ميكنه بره چون ازش قول كرفته فقط درس بخونه شرط شوهر ند ...

نه بیخیال بشین میدونم شماهم خوشبختی خواهرتون رو میخواین ولی اجبار مشکلی رو حل نمیکنه بزارید خودش تجربه کنه شاید واقعا عاشق اون آقا باشه

عمه من بعد ۴۰ سال زندگی با شوهرش و کلی بچه و عروس و داماد و نوه هنوز میگه پدر مادرم بدبختم کردن و منو به اونی که میخواستم ندادن

حداقل آدم اگه با کسی که میخواست ازدواج کرد و خوب نشد میگه مقصر خودم بودم و باید باهاش بسازم ولی اونطوری هر اتفاقی که میوفته شمارو مقصر میدونه 

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑

سلام دوست عزیز.

من خودم با همسرم از طریق فضای مجازی آشناشدم

اوایلش کل کل و اینا بود

بعدش دیدیم عقایدمون هم نزدیک بهم هست

و بطور اتفاقی فهمیدیم که هم شهری هستیم و بعد مدتی هم متوجه شدیم هم دانشگاهی هستیم

کل ارتباط ما تا زمان اولین خواستگاری1ماه بود

درحالیکه همسرم دانشجو بود و کاری هم نداشت خدمتم نداشت خونه هم نداشت

خلاصه انقددددر پا پیش گذاشتن تا خانوادم راضی شدن.

میخوام اینو بگم که اگر پسری واقعا عاشق باشه و شجاع و اهل زندگی باشه ب احتمال زیاد این ریسک رو میکنه ک ب خواستگاری دختر موردعلاقش بره

و البته راجب همه صدق نمیکنه ها

اما خب کاش اون آقا پسر حداقل واسه یکبارم شده رسمی پا پیش میذاشت و راجبش تحقیق میکردید و شرایط رو میسنجیدید.

اگر همه چیز همه جوره اوکی بود که باید خانواده ها ب دختروپسر کمک کنن واسه شروع زندگی

اگرم نه که با دلیل محکمی ک بدست آوردید میتونید خواهرتون رو قانع کنید

در واقع شما الان دلیل قانع کننده ای ندارید واسه جدایی خواهرتون از اون آقا.

[QUOTE=67655239]عاشق شده دیگ عاشقم باقلبش تصمیم میگیره نه عقلش،،اگ الان زورش کنید ک باکس دیگ ازدواج ...

حالاسنش ک زیادنیست بهش فرصت بدید یکم سنش بیشترشه شایدتااونموقع نظرش عوض شد وشایدم اون اقااصلانیومدخواستگاریوخواهرت ناامیدشد بیخیالش شد،،اگرم خواست بیادخواستگاری ک شرایطشومیسنجیدشایداونجوریام ک فکرمیکنید نبود تفاوتهازیاد نبود،،نگران ازدست دادن موقعیت های خوبشم نباشید بازم موقعیت خوب پیدامیشه سنی نداره ک بگیدسنش میگذره موقعیت خوب پیدانمیشه دیگ براش

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
ببخشيد ولي چه فرقي داره!؟من با شوهرم تو فضاي مجازي اشنا شدم يك ماه بدون اينكه همو ببينيم حرف زديم و ...

عزیزم من خودم همیشاپه میگم اتفاقا مجازی جای خوبیخ دو طرف یه مدت بدون اینکه هیچ تفکر قبلی داشته باشن یه تصمیماتی میگبرن ولی نه سه سال بدون دیدن و اونم انقدر وفادار بودن .و از دست دادن این موقعیت خوب  امیدوارم خواهرشون بهترین تصمیم رو بگیرن

سلام دوست عزیز. من خودم با همسرم از طریق فضای مجازی آشناشدم اوایلش کل کل و اینا بود بعدش دیدیم عق ...

دقيقا منم نظرم اينه 

اشنايي ماهم اينترنتي بود😇

دو ماه بعدم رسما اومدن با اينكه واقعا همسرم دستش خالي بود و هيچي نداش كلي هم التماس بابام رو كردن تا قبول كرد

ببخشيد ولي چه فرقي داره!؟من با شوهرم تو فضاي مجازي اشنا شدم يك ماه بدون اينكه همو ببينيم حرف زديم و ...

مشكل اينجاست كه خانواده ها مون به هم نميايم اونا مال يه شهرستان اردبيل ما مركز استان كيلومترها فاصله فرهنك متفاوت تا خواستگار داره توي شهر خودش ازهمه چيزشم خبر داريم چرا باكسي كه نميشناسيم وصلت كنيم 

2790
2778
2791
2779
2792