2777
2789
عنوان

من یه دختره .......

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 22 پست

دوستان فقط بحث معرفی نیست

بحث جور نشدنم هست

من این اخری همه میگفتن سخت نگیر سخت نگیر

کلن با کلی ناز اومد باباش ناز میکردو فلان باز چیزی نگفتم 

شرایطشم دوست نداشتم

حرف زدم باز ولی کلن ب هیچی معتقد نبود

خب حالا من سخت گیر حساب میشم

عزیزم منم 36 ام منم نگرانم برا منم جور نشده دست خودم نیست منم دلشوره دارم ولی چ میشه کرد فرص کن ا ...

عزیزم به سن نیست که ..شما به نرفتنت یه شانس هم از خودت گرفتی چرا خودته واسه این موضوع گوشه نشین باید بکنی آخه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم به سن نیست که ..شما به نرفتنت یه شانس هم از خودت گرفتی چرا خودته واسه این موضوع گوشه نشین باید ...

اخه انقد همه ترحم میکنن و دعا و ان شالله ماشالله ادم دردی خودشو 100برابر حس میکنه

و ب هر بی در و پیکری باید ج واب بدی

دوستان فقط بحث معرفی نیست بحث جور نشدنم هست من این اخری همه میگفتن سخت نگیر سخت نگیر کلن با کلی ن ...

این اشتباه نکن یه ازدواج بد خیلی بدتر از ازدواج نکردنه ...ازدواج شوخی نیست اتفاقا تو خیلی چیزا نباید شل بگیری

عزیزم منم 36 ام منم نگرانم برا منم جور نشده دست خودم نیست منم دلشوره دارم ولی چ میشه کرد فرص کن ا ...

عزیزم احساست قشنگ درک میکنم خیلیییییی حس بدیه اینهمه ماشین عروس تو خیابون میبینم میگم خدا پس من چی 

❤❤❤

خدایا کاش دخترا از فاز عروسی بیان بیرون 

ازدواجی که درست نباشه افتضاحه 

من 22 سالگی ازدواج کردمو جدا شدم الان حاضر نیستم این شرایط و ازادی که الان دارم رو هیچ جوره از دست بدم مگر اینکه واقعا یک انسان سر راهم قرار بگیره 

ایشالله یه قسمت خوب یه ادم درست حسابی سر راهت قرار بگیره به زودی 

ولی هیچ وقت زندگیتو وابسته به ازدواج ندون تو هر سنی که هستی 

تو وضع مملکتی ما دیگه کسی ازدواج نمیکنه چه برسه بچه بیاره ! یه بچه ام بیچاره میشه این وسط تو این مملکتی که اینده نداره 

درسته تنهایی سخته ولی ازدواجی که از روی تنهایی باشه افتضاحه

باور کن فقط باید زبون داشته باشی و بتونی کسی رو به خودت جذب کنی همیشه انرژی مثبت بفرست به کاینات تا بدست بیاری چیزی که میخوای اصلا فاز منفی بر ندار

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
خوبه سر کار میرم تو اجتماع هستم نمیدونم تاپیک قبلیمو ببینی اخرین بار یه خاستگار داشتم که اصلا نفهمید ...

عزیزم شما چیکار کردین که ازدواجتون جور شد؟منم ۳۶ سالمه شاغلم تحصیلات عالیه تو اجتماع هستم ولی اصلا مورد مناسب واسم نیست و نگرانم همه کاری کردم از دعا و ختم و چله ولی نمیشه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹