۳۵ ساله هستم سر کار میرم و از نظر مالی مشکلی ندارم ظاهرمم متوسط هست.برای ازدواجم و بچه دار شدنم خیلی نگران هستم احساس میکنم دیگه فرصتی برای ازدواج و بچه دار شدن ندارم خیلی ذهنم درگیره . احساس نا امیدی دارم. چند وقته ترس و دلهره و نگرانی از آینده ام بدجوری زندگیمو تحت تاثیر قرار داده. همش دلواپسم. هر وقت هم که برام خواستگار اومده به تعداد خیلییییی کم یه جور مبهمی به هم ریخته و جور نشده. کلا دلشوره و دلواپسم در این مورد. چیکار کنم امیدمو از دست دادم کلاس ورزش میرم که ارامش پیدا کنم ولی نمیتونم اززبس ذهنم درگیر شده اشتهام زیاد شده همش خوردنم عصبیه. نمی دونم چیکار کنم از لحاظ روحی ارامش ندارم ناراحتم انگار یه بغض سنگین داره خفه ام میکنه
اینجا اینهمه تاپیک دعوا و طلاق زن و شوهری هست خانومایی ک دلشون میخاد مستفل باشن نگران نباش تا ی ادم درست پیدا نشده تن ب ازدواج نده برا بچه هم الان علم پزشکی اونقدرررر میشرفت گرده ک هیچ وقت دیر نیس...مهم ازدواج درست با فرد درسته نه فقط ازدواج صرف از مجردیت لذت ببر عزیزم
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
توکلت به خدا باشه عزیزم آیندتو بسپار دست خودش ناراحت نباش اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی انشاءلله یه مرد خوب سر راهت قرار میگیره و باهاش خوشبخت میشی سنت خیلی زیاد نیس خیلیا شرایطشون مث شماس و یه ازدواج خوب داشتن
ایکاش متاهل هایی که اینجا هستن یه لحظه خودشون رو بذارن جای این خانم و بقیه ی مجرد ها ودرک کنن کهچقدر سخته و سعی کنن که با معرفی موارد مناسب به هم به جوون ها کمک کنن🙍
اگه همه ی متاهل ها این کار. رو میکردن الان مشکل ازدواج خیلی ها حل شده بود
خواستگار خیلیییییییی کم داشتم و اگه هم داشتم بهم میخورد
البته که ازدواج مهم نیست بلکه ازدواج خوب مهمه...شما هم وقت داری ..اما حالا که خودتم دوست داری .تو مهمونیایه خانومانه بیشتر برو .به خودت بیشتر برس نه اینکه حالا خیلیم زیادیاااا ...روابط عمومیت چطوره
البته که ازدواج مهم نیست بلکه ازدواج خوب مهمه...شما هم وقت داری ..اما حالا که خودتم دوست داری .تو مه ...
خوبه سر کار میرم تو اجتماع هستم نمیدونم تاپیک قبلیمو ببینی اخرین بار یه خاستگار داشتم که اصلا نفهمیدم چی شد چرا نخاست چرا بهم خورد با اینکه به طلسم و دعا اعتقاد نداشتم ولی انگار یه جورایی .......