2821
2789
عنوان

تاپیکی که ترکید

214 بازدید | 11 پست

من پیاما رو نخوندم فقط چند تا دیدم که جواب دادم لزومی هم نداره من دروغ بگم مگه اینجا جایزه ای چیزی میده

موضوعی بود که من چون نمیدونستم چیکار کنم اومدم اینجا گفتم و شما هم راه حل دادید و تمام شد بحثی نیست پشیمون هم نیستم چون جرئتش رو پیدا کردم و برای اولین بار زنگ زدم ولی واقعا برای بعضیا که متاسفم چه اینقد خودشون دروغگو ان که فکر میکنن همه دروغ میگن موفق باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبی

دیروز چه اتفاقی افتاد؟ من تو تاپیک بودم مجبور شدم برم نتونستم ببینم چی شد

آخرش چی شذ؟ دختره واقعا در خطر بود یا نه؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

سلام خوبیدیروز چه اتفاقی افتاد؟ من تو تاپیک بودم مجبور شدم برم نتونستم ببینم چی شدآخرش چی شذ؟ دختره ...

نه خبری نبوده واقعا من اشتباه فکر کردم مامانم تو کلانتری هست کار میکنه اونجا امروز که رفت گفت پرسیدم گفتن دوتا پسر بودن با یه دختر همشون بچه بودن با هم دوست بودن قضیه تجاوز اینا نبوده داشتن فیلم میگرفتن از خودشون یه همچین چیزی که تو شهر ما خیلی رواج پیدا کرده پلیسم اومدا یکم با پسرا دعوا کرده همین

نه خبری نبوده واقعا من اشتباه فکر کردم مامانم تو کلانتری هست کار میکنه اونجا امروز که رفت گفت پرسیدم ...

خب خداروشکر ب خیر گذشته

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️