سلام .خانوما شما از این گوشت استفاده میکنیبن ؟طعمش چطوره؟کلا میشه جایگزین گوشت قرمز بشه؟دکتر تغذیه پیشنهاد داد ولی تا حالا نخوردم اگه قیمتش رو هم میدونیبن لطف کنیین بگین کیلویی چند😙
قمیتش تا قبل گرونی فک کنم کیلویی46 تومن بود اره خوبه فقط باید قشنگ با پیاز تفت داده بشه تا طعمش بره..برای چرخ کردن هم باید قشنگ پیاز تفت بدی تا مزه ی خاصش بره
امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
راستش خودم چون کلسترولم بالاست دکتر پیشنهاد داد گوشت قرمز بذارم کنار به جاش شتر مرغ و بوقلمون استفاد ...
پس حتما این کارو بکن معلومه گوشت زیاد میخوری.هر عادت بدی اولش سخته ترک کردنش ولی بعداً میبینی چقدر برات مفیده.مثلا پرخوری من هیچ وقت سیر نمیشم سر سفره یعنی هنوز جا دارم ولی دیگه نمیخورم چون میدونم وسوسه هست.ولی کسی قبلاً اصرار میکرد تو مهمونی بخور بخور بعدش واقعا اذیت میشدم از سنگینی ولی الان اصلا یه لقمه بیشتر از حدی که میدونن نمیخورم و راحتم که بعد غذا احساسسنکینی ندارم
ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین
همش قیافه شترمرغه با اون چشماش و گردن دراز میومد جلو چشمم..خخخخخخخخخخ
دقیقا میفهممت ولی اگر موقع خوردنش ذهنتو مشغول چیزی کنی و سعی کنی فکر نکنی واقعا مفیده.تو میتونی گاو هم تصور کنی.اگر کشتن گاو ببینی دیگه لب به گوشتش نمیزنی
ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین