2777
2789
عنوان

گوشت شتر مرغ

25087 بازدید | 23 پست

سلام ‌.خانوما شما از این گوشت استفاده میکنیبن ؟طعمش چطوره؟کلا میشه جایگزین گوشت قرمز بشه؟دکتر تغذیه پیشنهاد داد ولی تا حالا نخوردم اگه قیمتش رو هم میدونیبن لطف کنیین بگین کیلویی چند😙

قمیتش تا قبل گرونی فک کنم کیلویی46 تومن بود اره خوبه فقط باید قشنگ با پیاز تفت داده بشه تا طعمش بره..برای چرخ کردن هم باید قشنگ پیاز تفت بدی تا مزه ی خاصش بره

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرخ کرده استفاده میکنم.اصلا بو نمی‌ده.شاید خیلی بهش فکر کنی و غیر عادی باشه دفعه اول اینجوری حس کنی.ولی من بو حس نمی‌کنم انقد خاص

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

من چرخ کرده استفاده میکنم.اصلا بو نمی‌ده.شاید خیلی بهش فکر کنی و غیر عادی باشه دفعه اول اینجوری حس ک ...

میشه بپرسم چرا استفاده میکنین؟؟به خاطر سلامتی یا مزش دوست دارین

میشه بپرسم چرا استفاده میکنین؟؟به خاطر سلامتی یا مزش دوست دارین

به خاطر خاصیتشو.و اینکه من کلا گوشت کم میخورم.اونم چون لازمه برا بدن.ولی همون مقدار کم مسلما بهتره.گوشت گوساله سرده خیلیم توصیه میشه کم خورده 

والله از گوشت قرمز کمی گرون تره

من مدتی سعی کردم جایگزین گوشت قرمز کنم

خیلی هم تلاش کردم

اما نشددددد

یه بو و طعم خاصی داره

هیچجوره نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم..خخخخخخخخ

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
راستش خودم چون کلسترولم بالاست دکتر پیشنهاد داد گوشت قرمز بذارم کنار به جاش شتر مرغ و بوقلمون استفاد ...

پس حتما این کارو بکن معلومه گوشت زیاد میخوری.هر عادت بدی اولش سخته ترک کردنش ولی بعداً میبینی چقدر برات مفیده.مثلا پرخوری من هیچ وقت سیر نمیشم سر سفره یعنی هنوز جا دارم ولی دیگه نمی‌خورم چون می‌دونم وسوسه هست.ولی کسی قبلاً اصرار میکرد تو مهمونی بخور بخور بعدش واقعا اذیت میشدم از سنگینی ولی الان اصلا یه لقمه بیشتر از حدی که می‌دونن نمی‌خورم و راحتم که بعد غذا احساسسنکینی ندارم

والله از گوشت قرمز کمی گرون تره من مدتی سعی کردم جایگزین گوشت قرمز کنم خیلی هم تلاش کردم اما نشدد ...

بهش زیاد فکر میکردی.من درکت میکنم

همش قیافه شترمرغه با اون چشماش و گردن دراز میومد جلو چشمم..خخخخخخخخخخ

دقیقا میفهممت ولی اگر موقع خوردنش ذهنتو مشغول چیزی کنی و سعی کنی فکر نکنی واقعا مفیده.تو میتونی گاو هم تصور کنی.اگر کشتن گاو ببینی دیگه لب به گوشتش نمیزنی