2777
2789
عنوان

گوشت شتر مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 25265 بازدید | 23 پست

طعمش و من خیلی دوست داشتم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا میفهممت ولی اگر موقع خوردنش ذهنتو مشغول چیزی کنی و سعی کنی فکر نکنی واقعا مفیده.تو میتونی گاو ...

آره جالبه من حساس نیستم

اما طعم گوشتشو دوست ندارم

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
نه به نظرمن طعمش با گوشت گوسفند نزدیکه البته من کبابشو خوردم فوق العاده طبعش گرمه

من اولین بار کبابشو خوردم

خیلی دوست داشتم

به نظرم عالی و لذیذ بود

اما باردوم که خریدم واسه خورشت و ...

اصلا نمیتونستم هضم کنم طعمشو تو غذا

به نظرم فقط راسته اش خوبه واسه کباب

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
خیلی کم من حساس نیستم ولی خوب بعضیا حساسن

خیلی عالی و لذیذه چلوگوشتش 

من بسیار حساسم... اما اصلا بوی خاصی نداره واقعا

البته من پیاز و آبلیمو و ادویه زدم

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا

گوشت شتر مرغ شبیه گوشت گاو به نظر میرسد با مزه همسان، اما در کالری، چربی و کلسترول خیلی کم شباهت دارند. گوشت شترمرغ 66 درصد چربی کم تر از گوشت گاو و 50 درصد چربی کم تر از مرغ را دارد.

تا آنجا که به ارزش کالری مربوط می شود، گوشت شتر مرغ کالری کمتری نسبت به مرغ، بوقلمون، بره و گاو دارد. این گوشت غنی از پروتئین است و حاوی آهن بیشتری نسبت به گوشت گاو، بره، بوقلمون و مرغ می باشد.

برای خرید گوشت شتر مرغ میتوانید به فروشگاه آنلاین مواد پروتئینی استاربال مراجعه کنید و گوشت شتر مرغ مورد نیاز خود را با بهترین قیمت و کیفیت، بصورت پاک شده و در بسته بندی مناسب در کمترین زمان خریداری کنید.

مزاج گوشت شترمرغ گرم و خشک است. مصرف گوشت شترمرغ سبب درمان دردهای مفصلی مثل سیاتیک، درد کمر و ساق ناشی از سردی می شود. مصرف گوشت شترمرغ بیماری های رحمی ناشی از سردی را برطرف می کند.

نکاتی درباره طبخ گوشت شترمرغ

برای طعم دار کردن گوشت شترمرغ، آن را در مخلوطی از آب لیموترش، روغن زیتون، سیر له شده، فلفل قرمز خردشده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه و یا سس سویا به مدت کم قرار دهید زیرا این گوشت طعم ها را سریع به خود جذب می کند سپس گوشت را سیخ بزنید و در مدت کمی کباب کنید.

برای پخت گوشت از مایکروویو یا مایکروفر استفاده نکنید زیرا سبب خشک شدن گوشت می شود. گوشت شتر مرغ طعم متفاوتی از گوشت مرغ دارد و اگر به درستی طبخ شود ، طعم آن به خوشمزگی استیک خواهد بود.

برای خرید گوشت شترمرغ استاربال تازه و خوشمزه می‌توانید به فروشگاه آنلاین محصولات پروتئینی استاربال مراجعه و محصول مورد نیاز خود را به راحتی سفارش و در کمترین زمان درب منزل تحویل بگیرید.