2777
2789
خب از دور بده به منم

نمیتونم باید پیشت باشم و بفهمم مشکلت چیه بعد که مشکلتو درک کردم از کالبدم انرژیمو بگیرمو به تو بدم...از راه تو بلد نیستم که

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
عزیزم لباس قرمز هم زیاد میپوشی؟

نه اوایل اره الان کم چون یه شخصی بهم گفته بود شبا حموم نرو ارایش نکن تو اینه نگاه نکن و لباس قرمز نپوش ولی من همرو برعکس میرم    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم باید پیشت باشم و بفهمم مشکلت چیه بعد که مشکلتو درک کردم از کالبدم انرژیمو بگیرمو به تو بدم.. ...

از کجای بدن طرف مقابل انرژی میدی؟

لمس هم میکنی یا دورادور انرژی میدی؟

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 
نمیتونم باید پیشت باشم و بفهمم مشکلت چیه بعد که مشکلتو درک کردم از کالبدم انرژیمو بگیرمو به تو بدم.. ...

نه خواهشن به من انرژی میدی از دور اشتبا😶

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
از کجای بدن طرف مقابل انرژی میدی؟ لمس هم میکنی یا دورادور انرژی میدی؟

از دست انرژی میدم

بعضی وقتا لمس میکنم بعضی وقتا نه ولی هر چقدر که نزدیک تر باشم راحت تر میتونم انرژی بدم

نه اوایل اره الان کم چون یه شخصی بهم گفته بود شبا حموم نرو ارایش نکن تو اینه نگاه نکن و لباس قرمز نپ ...

چرا برعکس!؟ توصیه هاش که خوب بوده.

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 
نه اوایل اره الان کم چون یه شخصی بهم گفته بود شبا حموم نرو ارایش نکن تو اینه نگاه نکن و لباس قرمز نپ ...

من شبا حموم میرم تازه خیلیم کیف میده

فقط بعضی وقتا احساس میکنم یه نفر نگام میکنه 😁😁😁

بیشتر توضیح میدی😲😲🙂🙂

وقتی فردی میمیره بسته به اینکه چقدر خوب باشه یا بد بزورای تحویل گرفتن روحش و یا بردن به یه دنبای دیگه فرشته های مخصوص همراهیش میکنن همونطور که دوستمون هم گفت  برای اینکه روحهای مومن و خوب از گزند شیاطین در امان باشن باید ازشون مراقبت بشه چون مثل یه روشنایی در تاریکی شیاطین رو جذب میکنه شما شاید احساس کردین که بعضی از مراسمها چقدر فضای سبک و خوبی دا ره در عوض بعضی دیگه فضاش سنگینه این برمیگرده به عملمرد اون فرد تو دنیا اگه ادم بد و گناهکار باشه متاسفانه راه رو پیدا نمیکنه وگیر شیاطین میوفته که غذاب شدیدی براش هست 

چرا برعکس!؟ توصیه هاش که خوب بوده.

اره خوب بوده کلا من برعکسم 

2790
2778
2791
2779
2792