2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رفتم پیش تبریزیان بخور حضرت مریم رفتن.  البتهبا ایشون مطرح کردم گفتن حتمن تو خونه کبوتر نگه دار ...

بخور مریم به دردت خورد حالا؟! یه سایت هست به اسم نجات از جن ، برای طلاب هست به اونجا هم سر بزن دستورات درمانی و عبادی نوشته برو ببین شاید  به دردت خورد.

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 
فقط جنا نیستن که انرژیتو میگیرن اونایی که تو علوم متافیزیک عستند و با چاکراها کار میکنهم میتونن خود ...

ببین من یبار رژ قرمز زده بودم خوابیدم شب این استاتر اومد از پشت بغلم کرد اصلا یه وضعی بود😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
به من انرژی میدی جیگر

بیا من بهت انرژی بدم لول لول شی جیگر جیگر😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
به من انرژی میدی جیگر

اگه کنارم بودی حتما میدادم

انقدر به خانواده ام میدم😀

مثلا تصمیم دارم وقتی ازدواج کردم زمانی که با شوهرم دعوا افتادم تمام انرژیشو بگیرم تا بیوفته و بمیره😂😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
فک جنم خوندن نماز و یا گفتن ذکر در گوش میت از این ازارها دورشون کنه یا کمتر میکنه چون روح هنوز در اط ...

موافقم به نظر منم اونجوریه که گفتی

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 

من کلاس سوم دبستان  یک شب ک بارون تندی میزد درحالیکه دراز کشیده  بودم وزیر پتو بودم و همه خواب بودن یهو داشتم از پنجره بارش بارونو نگاه میکرذم ک دیدم چن تا میمون رو هم سوارنو دارن بهم نگاه میکنن.ـ.تمام بدنم یخ کرد.اون موقع  حتی معنیه جن رو هم نمیدونستم.فرداش ک ب مامانم جریانو گفتم همش میگفت خیالاتی شدی.درصورتیکه  هنوزز اون صحنه جلومه...سللها بعد متوجه شدم چی بودن

فک جنم خوندن نماز و یا گفتن ذکر در گوش میت از این ازارها دورشون کنه یا کمتر میکنه چون روح هنوز در اط ...

بیشتر توضیح میدی😲😲🙂🙂

پشتت خیلی حال میده خب خخخخ

ژوووووووووونننننن😂😂😋😋

2790
2778
2791
2779
2792