2777
2789
من چند شبه حسی بدی دارم دمای بدنم خود به خود سرد شده از کولر فراریم اتاقمم یخ شده البته از نظر خودم ...

اره دارن میان خواستگاریت😂😂😂😂

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
فقط میشنویم ک بقیه جن دیدن اما خودمون نمیبینیم. 

خواستم بگم من ندیدم یادم افتاد با خانوادم ی بار دیدیم دسته جمعی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره دارن میان خواستگاریت😂😂😂😂

خدا از تهه حلقت بشنوه😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
وای چقدر وحشتناک ادم دیگه میترسه بمیره😓😓

خخخ از  تا جن پیزوری میترسی، فقط از خدا باید ترسید بقیه هیچی نیستن.

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 
اصلا بهشون بها نده ارزششو ندارن. از خودت دورشون کن . با دعا و قرآن و نزدیکی به خدا.

رفتم پیش تبریزیان بخور حضرت مریم رفتن.  البتهبا ایشون مطرح کردم گفتن حتمن تو خونه کبوتر نگه دارم.  گفتن اگه برطرف نشد برم پیششون دعایی بخونن که بره.  هنوز نشده برم قم

خخخ از  تا جن پیزوری میترسی، فقط از خدا باید ترسید بقیه هیچی نیستن.

نه بابا از گرفتن انرژیم میترسم😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
من چند شبه حسی بدی دارم دمای بدنم خود به خود سرد شده از کولر فراریم اتاقمم یخ شده البته از نظر خودم ...

من وقتی فشضا سنگین میشد و یهو انگار همه جا سکوت میشد میفهمیدم اومده.یا میفهمیدم دورمون داده میچرخه.ولی وجدانن برکتم داره برامون.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خواستم بگم من ندیدم یادم افتاد با خانوادم ی بار دیدیم دسته جمعی

چی جن دیدی😶😶😶😶

من وقتی فشضا سنگین میشد و یهو انگار همه جا سکوت میشد میفهمیدم اومده.یا میفهمیدم دورمون داده میچرخه.و ...

اره منم عین توام مثلا وقتی مهمون برامون میاد و خونمون شلوغه دارم میخندم یهو میترسم دیگه نمیتونم حرف بزنم کلا لال میشم😶😶😶😶

ببین عزیزم جن ها دنبال انرژی حیاتی مرده های تازه فوت شده اس، اطراف جنازه ها میپلکن . مخصوصا وقتی روح ...

فک جنم خوندن نماز و یا گفتن ذکر در گوش میت از این ازارها دورشون کنه یا کمتر میکنه چون روح هنوز در اطراف جسم هست  بهمین دلیل شاید که بردن بچه ها  برای این مراسم یا قبرستان کلا مکروهه و درست نیست چون بچه ها چاکراهای بدنشون نسبتا بازه و راحت میتونن انرژی بچه ها رو بگیرن یا اذیتشون کنن

نه بابا از گرفتن انرژیم میترسم😂😂

فقط جنا نیستن که انرژیتو میگیرن اونایی که تو علوم متافیزیک عستند و با چاکراها کار میکنهم میتونن

خودمم میتونم😀😀😀

اره منم عین توام مثلا وقتی مهمون برامون میاد و خونمون شلوغه دارم میخندم یهو میترسم دیگه نمیتونم حرف ...

😂😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792