2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبارم خونه خواهرشوهرم خوابیده بودم روتختشون یه نفرافتاده بودروصورتم مثل سرعت نورداشت میبردتم توخواب ...

بختک بوده حتما 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

مامانم يك گردنبند دار كه پلاكش حلقه ايه ، داشته تو حياط راه ميرفته يهو مى بينه كه همون حلقه ميفته قل مى خوره جلوش ، برش مى داره ميبينه كه زنجير گردنبند بسته است و اصلا باز نشده ، اون حلقه هم سالم بوده

من شوهرم قبلابایه دختری دوست بودخودکشی کرده بود۱۷سالش بودبعدازدواجم من خیلی درگیراجنه بودم یه زن موبلندمشکی بالباس سفیدهمیشه بالاسرم بودمیگفتم حتماروح اون دخترس اومده خونمون

تادلت بخادبختک میوفتادروم کاربه جایی رسیده بودمیگفتن ببریمش پیش دعانویس.بختک ازچیه یعنی چی؟

توی تاپیک اولم هست صبر کن براتون کپی کنم بزارم 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
تادلت بخادبختک میوفتادروم کاربه جایی رسیده بودمیگفتن ببریمش پیش دعانویس.بختک ازچیه یعنی چی؟

فلج خواب یا بختک نوعی اختلال خواب است که چند ثانیه تا چند دقیقه طول میکشد ودر این مدت شخص پس از بیدار شدن از خواب توانایی انجام حرکات ارادی از خود ندارد 

کسانی که بطور طاق باز و رو به پشت می‌خوابند بیشتر به فلج خواب دچار می‌شوند

فلج خواب یا بختک نوعی اختلال خواب است که چند ثانیه تا چند دقیقه طول میکشد ودر این مدت شخص پس از بیدا ...

وی یعنی مافلج میشیم توخواب پس نفس کشیدن چی اونم بالانمیاد کاش یشب تواون بختکاکلانفسم بگیره برم راحت بشم😣😣😣

وی یعنی مافلج میشیم توخواب پس نفس کشیدن چی اونم بالانمیاد کاش یشب تواون بختکاکلانفسم بگیره برم راحت ...

خدانکنه ،نه عزیزم اسمش فلج خوابه در اثر استرس های زیاد و گاهی فکر وخیال زیاد اتفاق میفته وحتی خواب ناکافی و نامنظم هم میتونه از عواملش باشه حدود سی درصد از مردم جهان حداقل یک بارشو تجربه کردن منم تجربه کردم چند بار و کسایی که اینطوری میشن ماده ای به اسم اچ ال ای دی آر تی در سلول هاشون هست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز