2777
2789
تو میخای بفرستم برات خخخخم

نعععع تورو خدا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بخدا تا اون لحظه به وجود جن اعتقاد داشتم ولی به اینکه بخوان تو خونه زندگی ادما بیان و برن و اثری از خودشون به جا بزارن اصلا باور نداشتم ولی یه دو روز بعدش در کمال ناباوری زن داداشم گفت که یکی به خرماها اضافه شده اصلا از تعجب شاخ در اوردیم

من تازه ازدواج کرده بودم شب بودشوهرم سرکاربودخونمم باخونه مادرشوهرم تویه حیاطه ساعت۱۲شدشوهرم ۱۲ونیم میومدخونه گفتم لامماروخاموش کنم بخابم نیم س دیگ شوهرم میاد دیگ لامپاروخاموش کردم خوابیدم توخواب وبیداری بودم ک دیدم یکی گرفته پاهامومیکشه دادمیزدم میبردنم بالامیکوبیدنم زمین به زمین چنگ زدم توتاریکی رفتم به سمت ورودی دروواکردم فرارکردم خونه مادرشوهرم همشون تعجب کردن اینوخ اونجاچی میکنم بدهاقضیروبراشون تعریف کردم

جن ها از قبل از انسان آفریده شده بودن و جسم ندارن و از انرژی هستن ولی میتونن به هر شکلی ظاهر بشن به هر شکلی که تصورش کنن همون میشن به شکل حیوانات و انسان البته به جز پیامبران و ائمه جن ها به طور میانگین تا 1200سال عمر میکنند ودودسته جن داریم جن های کافر و جن های مسلمان جن های مسلمان کاری به انسان ندارن ولی جن های کافر قسم خوردن که به انسان تسلط پیدا کنند جن ها به شدت از بوی سرکه و اسپند بدشون میاد 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

بعد از اون روز دیگه هر شب صدای لالایی از خونشون میاد خیلی وحشتناکه قرار شده یه شب برم خونشون بخوابم که صداها رو بشنوم میگن شبا وقتی چراغا رو خاموش میکنن و میخن بخوابن صدای لالایی به گوششون میخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز