سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
مامانم يك گردنبند دار كه پلاكش حلقه ايه ، داشته تو حياط راه ميرفته يهو مى بينه كه همون حلقه ميفته قل مى خوره جلوش ، برش مى داره ميبينه كه زنجير گردنبند بسته است و اصلا باز نشده ، اون حلقه هم سالم بوده
من شوهرم قبلابایه دختری دوست بودخودکشی کرده بود۱۷سالش بودبعدازدواجم من خیلی درگیراجنه بودم یه زن موبلندمشکی بالباس سفیدهمیشه بالاسرم بودمیگفتم حتماروح اون دخترس اومده خونمون
تادلت بخادبختک میوفتادروم کاربه جایی رسیده بودمیگفتن ببریمش پیش دعانویس.بختک ازچیه یعنی چی؟
فلج خواب یا بختک نوعی اختلال خواب است که چند ثانیه تا چند دقیقه طول میکشد ودر این مدت شخص پس از بیدار شدن از خواب توانایی انجام حرکات ارادی از خود ندارد
کسانی که بطور طاق باز و رو به پشت میخوابند بیشتر به فلج خواب دچار میشوند
کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕// دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
وی یعنی مافلج میشیم توخواب پس نفس کشیدن چی اونم بالانمیاد کاش یشب تواون بختکاکلانفسم بگیره برم راحت ...
خدانکنه ،نه عزیزم اسمش فلج خوابه در اثر استرس های زیاد و گاهی فکر وخیال زیاد اتفاق میفته وحتی خواب ناکافی و نامنظم هم میتونه از عواملش باشه حدود سی درصد از مردم جهان حداقل یک بارشو تجربه کردن منم تجربه کردم چند بار و کسایی که اینطوری میشن ماده ای به اسم اچ ال ای دی آر تی در سلول هاشون هست
کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕// دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.