2777
2789
وای یاد رمان جن زده افتادم

چی هست ؟ ترسناکه ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وقتی ی نوزاد انسان و یک نوزادجن باهم همزمان متولدشن بهش میگن همزاد میگن هر بلایی سر اون جن بیاد سران ...

من یه سری یکی برام سرکتاب باز کرد بهم گفت همزاد داری البته من چیز خاصی احساس نمیکنم .ولی شنیدم اکثر ادما دارن

بچه جن که همزمان با ما به دنیا میاد

هاا یعنی همچین چیزی هس

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

اینو تو یه تاپیک دیگه هم گفتم، یه مدت من هم اذیت میشدم که واقعا بد بود، چند وقت پیش حموم بودم یهو شوهرم محکم کوبید یه در گفت زود باش بچه گریه میکنه منم حولمو پوشیدم سریع رفتم بیرون دیدم جفتشون خوابن، چند روز مریض شدم از ترس😭😭😭😭😭😭

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
ینی میتونن

شاید با انرژی منفی و اثر گزاری رو مغز طرف و وسوسه

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
من سپردمشون به حضرت علی و حضرت سلیمان چون از اینا میترسن این موجودات گفتم اگه بازم بیایید میسپارمتون ...

ببین خونه مام داره یکی دوتا از لباس های من رو بردن دره اتاق خواب دخترم رو بهم میکوبن و پاستیل رو از وسط نیز پرت کردن وسط اتاق چیکار کردی رفتن یعنی بلند بلند گفتی

جن عاشق و علائمش در بدن

دوستانی زیادی به این نوع جن مبتلا هستن ولی از آن خبر ندارن این موجود خبیث با ورود به جسم انسان همانند میکروب شخص رو از پا میندازه وبلاهائی سر انسان میاره که غیر قابل باوره

راه علاج ونجات از این موجود و دشمن انسان متوسل شدن به خدا وکلام الله ورسول گرامی اسلام (ص) و ائمه معصومین (ع) هستش.

قرائت مرتب سوره بقره شریفه + الرقیه الشرعیه یکی از کوبنده ترین ضرباتیست که بر جن کافر وارد میگردد

ادعیه های وروایاتی زیادی در این مورد رسیده معروفترینش دعای مجرب ابو دجانه س که جن رو میسوزونه

علائمی که جن عاشق وپلید وخبیث از خود در جسم بنی آدم بجا میگذارد :

این علائم تنها اشاره ای به حرکات و تحرکات جن در بدن انسانی است که از خدا و قرآن دور شده باشد

هیچگاه کلام صریح خدا رو فراوش نکنیم که فرموده (الَّذِینَ یَأْکُلُونَ الرِّبَا لاَ یَقُومُونَ إِلاَّ کَمَا یَقُومُ الَّذِی یَتَخَبَّطُهُ الشَّیْطَانُ مِنَ الْمَسِّ ذَلِکَ بِأَنَّهُمْ قَالُواْ إِنَّمَا الْبَیْعُ مِثْلُ الرِّبَا وَأَحَلَّ اللّهُ الْبَیْعَ وَحَرَّمَ الرِّبَا فَمَن جَاءهُ مَوْعِظَةٌ مِّن رَّبِّهِ فَانتَهَىَ فَلَهُ مَا سَلَفَ وَأَمْرُهُ إِلَى اللّهِ وَمَنْ عَادَ فَأُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ سوره بقره﴿۲۷۵﴾

کسانى که ربا مى‏خورند، (از گور) برنمى‏خیزند مگر مانند برخاستن کسى که شیطان بر اثر تماس‏، آشفته ‏سرش کرده است‏. این بدان سبب است که آنان گفتند: (داد و ستد صرفاً مانند رباست‏.) و حال آنکه خدا داد و ستد را حلال‏، و ربا را حرام گردانیده است‏. پس‏، هر کس‏، اندرزى از جانب پروردگارش بدو رسید، و (از رباخوارى‏) باز ایستاد، آنچه گذشته‏، از آنِ اوست‏، و کارش به خدا واگذار مى‏شود، و کسانى که (به رباخوارى‏) باز گردند، آنان اهل آتشند و در آن ماندگار خواهند بود.

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
چی هست ؟ ترسناکه ؟

درباری 3 پسره دنبال جن 2تاشون میمیر اون یکی درگیر میشه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جن عاشق و علائمش در بدن   دوستانی زیادی به این نوع جن مبتلا  هستن ولی از آن خبر ن ...

واما علائم:

( خوابیدن زیاد وبیش از حد معمول)

( بیداری در ساعتهای آخر شب ویا بطور مستقیم بمدت 2 یا 3 روز بدون خواب)

( علاقه به استفاده از تلفن بخصوص موبایل ومکالمه با اشخاص غریبه ورد وبدل کردن کلمات جنسی

که در این زمان اکثر جوانها به آن مبتلا شده اند)

( جلوگیری از اقامه نماز)

( ترک قرائت قرآن)

( ابتلا به بیماری خود ارضائی)

( علاقه به انجام عمل زنا)

( جلوگیری از ازدواج وحتی عدم تفکر در خصوص ازدواج)

(بیماری همیشگی قولنج)

(سردرد ها در قسمتی از سر یا تمام سر)

( دارای ولع عجیب در غذا خوردن یا از دست دادن اشتهای غذا خوردن)

(تأخیر در تاریخهای قاعدگی)

( اشکال گیریهای بی جا وبی دلیل وبی منطق از خواستگاران ویا رد خواستگار با حرفهای واهی

در نزد دختران واشکال تراشی پسران از دختران مورد نظر)

( حمام کردن زیاد وطول دادن زمان حمام کردن)

( دیده شدن منی موجود در لباس زیر بدون انجام عمل نزدیکی )

( دردها در ناحیه گردن و کمر)

( نگاه کردن وخیره شدن درآینه به خود بطور دائم)

( استفاده از لباسهای زننده و نیمه عریان در خانه وخارج از خانه)

(درد در ناحیه سینه)

(در مؤنثین احساس عجیب و جوش وخروش همیشگی در سینه ها)

(احساس عجیب و جوش وخروش همیشگی در رحم ومنزوی شدن بیش از حد خانم ها )

( علاقه به شراب خوری واستعمال مواد مخدر)

(مزاحمت برای دختران وارتباط با زنان منفی وبیمار روانی وجسمی )

( علاقه به سرقت وقتل وعدم ترس از خدا وعواقب آن)

(متمایل شدن به حرام خدا ولذت بردن از آن)

( کسالت و بی میلی نسبت به اشتغال بکار وامرار معاش و همیشه با حالت یأس وبی پولی وفقیر ماندن)

( فکر خودکشی کردن)

( انجام جرم و جنایت شنیع)

(عقب ماندگی ذهنی)

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
ببین خونه مام داره یکی دوتا از لباس های من رو بردن دره اتاق خواب دخترم رو بهم میکوبن و پاستیل رو از ...

بله بلند بلند گفتم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز