2777
2789
عنوان

خواستگاری😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 94 پست
بخاطر اینکه اوناییکه اغلب سنتی هست و بار اول میان اسمش خواستگاری نیست اسمش آشنایی هست امان از این ا ...

ببین این خانواده اصلا از اونایی نیستن ک کسی و خواستگاری راه بدن روی ما خیلی شناخت داشتن پدرش کامل برادر منو نیشناسه خود دختره هم دیده داداشمو

خدایا شکرت❤🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه پولدار خوش به حال عروس خانوم😞😞😞 داداشت چیکارس؟؟

خداروشکر وضع بابام خوبه اونا هم دقیقا مثل مان بابام رستوران دارن ک داداشم همینجا مدیره کلا دو تا بچه ایم 

خدایا شکرت❤🌱

170 ک خوبه نسبت به دختره چه اعتماد بنفسیه دوستت

والا من خودم اصن به تنها چیزی ک فکر نکردم قد بود واسه همسرم.  بدبختی اینکه خودمم مشاورم اما اینجوریشو دیگه ندیدم و اینکه دوستمم هست اخلاقشو میدونم برا همین تا جایی ک میتونم نظر نمیدم. اما واقعا شرایط خوبی داره پسره 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
ساده ببرید این گرونه اگه بله دادعروس ایناببر میدونی رز شاخه چنده

اخه اونام خیلی وضعشون خوبه چ خونه زندگی داشتن قصر بود میگم ماهم از اول خوب پیش بریم

خدایا شکرت❤🌱

بچه ها دوست من قدش ۱۵۸ هست یه خاستگار تحصیل کرده با شغل خوب و اخلاق خوب داره قدش ۱۷۰ هستش با وزن ۶۶& ...

قدشون به هم میخوره بلندتر ک بادوستت خیلی فاصله داره قدشون

خدایا شکرت❤🌱

جدا؟؟سلیقه خواهر شوهر😁😁😁حالا اینو ببریم برای جلسات بعد چ گلی ببریم یا بله برون،؟

ایده میدن کل فروشا توکامپیوترشون هس

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
نمیدونم ما رسم نداریم قبلش بیرون بریم خانواده پسرهم قبول نمیکنن کلا شهرمون این مدلیه دیگع حالم از خ ...

رسم چیه؟

مجموعه قواعد رفتاری که گذشتگان تعریف کردند بر اساس اون روش ها رفتار بشه 

تا کی میخوایم چیزی رو که قبول نداریم بخاطر عقاید چندین نسل قبل که لزوما متناسب با دنیای امروز نیست بذاریم زیر پا؟؟؟

خودت میدونی عزیز اما من هم خیلی چیزهایی که رسم نبود برای زندگی خودم ایجاد کردم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اخه اونام خیلی وضعشون خوبه چ خونه زندگی داشتن قصر بود میگم ماهم از اول خوب پیش بریم

اگه قصربودخو گلا ببرید مخ دختره روبزنید😉

خداشانس بده ادم خواهرشوهرم میخوادداشته باشه مثل توباشه استاتر😍

دست خالی نریداااا

مثل بعضی خواستگارای من گدابازی درنیارین

خواستگاراموگفتم سوتفاهم نشه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.