2777
2789
عنوان

خواستگاری😍😍

647 بازدید | 94 پست

سلام دوستان ما قراره برای داداشم بریم خواستگاری ولی اصلا تجربه نداریم یعنی چون کلا منم و همین داداشم حالا اگه لطف کنید مارو راهنمایی کنید چکارا بکنیم بهتره من و مامان و بابام ی جلسه رفتیم البته پدر عروس با پدر من دوستن ما برای اشنایی بیشتر با خانواده ها رفتیم ی دسته گلم برای این جلسه در نظر گرفتم لطفا نظر بدین مچکرم

خدایا شکرت❤🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهشا فقط قبل از خواستگاری خوب تحقیق کنید خوب قیافشو ببینید اینکه برید و بعد پشت سرتونم نگاه نکنید ضربه بدیه برا یه دختر

به خودتون برسید حتما گل بخرید من خواستگارام مث گداها هیچی نیوردن حتی یه شاخه گل خشکیده

بعد خانواده دختر باید میوه شیرینی شربت وچای اماده کنن 

مبارکه دعا کنید ماهم بتونیم برا داداشم بریم خواستگاری  

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    

2 یا 3 جلسه برین و بعد 1 جلسه دعوتشون کنید خونتون. بعد چند جلسه دختر و پسر باهم برن بیرون، البته اگر سختشونه مامانا یا شما میتونی همراهشون برین. بعد انشالله بله برون و بقیه ماجرا. برا هر سری که میرید باید دسته گل و شیرینی هم ببرین

دست گل زیبا و شیرینی. خودتونم که خیلی شیک و ادکلن زده. قبلشم حتما حرفاتونو تو خونه یکی کنین. تو جلسه ...

خخخ مرسی نه کی جرئ داره وسط حرف پدر حرف بزنه🤣

خدایا شکرت❤🌱

2 یا 3 جلسه برین و بعد 1 جلسه دعوتشون کنید خونتون. بعد چند جلسه دختر و پسر باهم برن بیرون، البته اگر ...

چ همه مراحل من که شوهرم فامیل بور بی دردسر یک جلسه فقط چقد نادان بودم🙄😏

خدایا شکرت❤🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز