2777
2789
عنوان

مامانم چی بگه به شوهرم 😖😖😖

726 بازدید | 47 پست

مامانم 3 سال پیش خونه گرفت ما نشستیم بشرطی ک وام خونه رو ک 400 تومنه شوهرم بده شوهرم 15 تومن توش خرج کرد.و بعد دوسال با شوهرم بحثم شد و 15 تومنو زد تو سرم مجبور شدم ماشینمو بفروشمو پولشو بدم .و گفت قرارداد ببندیم و بستیم با یه قیمت مناسب مامانم سخت نگرفت .و مامانم دو تومن ماهی 700 ازش میگیره ک 400 تومنش فقط پول وامشه.و شوهر من نه قبلا وام و درست میداد ن الان اجاره رو درس میده .مامانم چون مظلومه چیزی نمیگه ولی میخوام بگم مامانم بیاد حضوری با شوهرم بحرفه و جدی صحبت کنه بگه اگه نمیتونی بدی بلند شو .اجاره ابن خونه 1700 با ماهی رهن 10 تومنه کم کمش ک شوهرم مفت میشینه ولی قدر نشناسه.و مامانمم واقعا پولش و لازم داره.الان مامانم چ جوری بحرفه ک هم قاطع باشه هم منطقی و هم حرفی واسه گفتن نداشته باشه شوهرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش از اول  این کارو نمی کردید

الان مامان تون  کلامی صحبت کنن ( گرچه حق شون هم هست )

ولی چون توقع ایجاد شده برای همسرتون؛

خدای نکرده باعث دلخوری و کدورت میشه بینشون 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مامانت نه خودت پاتو بذار خرخره اش بگو یه جا رو بگرد بریم اونجا اجاره بشینیم مامانم اینجا رو میخواد بده کس دیگه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بیاد بشینه برین یه مشاوره املاک و قرار داد ببندین ک ماه ب ماه پولشون به موقع بزنه ب حسابش

مفت نشسته تازه کوتاهی هم میکنه؟ درست نیس بخدا 

اون بیچاره هم لازم داره پولشو دیگ اومده خیر کنه بدی میبینه

به نظرم خودت با همسرت صحبت کن بگو مامانم پولشو لازم داره

صدبار حرف زدم .مشکل کاری داره تق و لقه کارش و اگه بخواد داداشش کار داره ولی دوس نداره پیش داداشش بره دفتر اسناد