2777
2789
عنوان

مامانم چی بگه به شوهرم 😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 47 پست

منم تو همین مایه ها مشکلمه.مادرم وام گرفته براش ب نام خودش ماهی یه تومن باید بدیم ک از حقوق مامانم کم میشه.اما شوهرم سه ماهه نداده و پشت گوش میندازه یه بارم ب مامانم گفتم قاطعانه بگو.بنده خدا با کلی ببخشید و شرمنده گفت بهش.شوهرم آنقدر باهاش بد شده که پشیمون شدم

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  
عامو سیاست داشته باش بگو من از این خونه خسته شدم بریم یه خونه دیگه راحت و به قاعده

پولش کجا بود اگه بلند شیم باید بریم خونه 50 متری توی پایین شهر.ب این باشه ک باید چادر بزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مشکل زیادی سر راه داری. مادرت حق داره باید همراه پدرت با پدر و مادر شوهرت اول حرف بزنن و بشینن یک جلسه بذارن و حساب کتاب دقیق رو انجام بدن. توهم سعی کن خودتو کلا بکشی کمار از مادرت دفاع کنی زندگی برات تلخ میشه از شوهرتم دفاع کنی چیزی درست نمیشه.

باید بزرگتراتون بشینن حرف بزنن اونجوری شوهرت بهتر قبول میکنه و سر لج نمی افته

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
صدبار حرف زدم .مشکل کاری داره تق و لقه کارش و اگه بخواد داداشش کار داره ولی دوس نداره پیش داداشش بره ...

بخدا هر کار دیگه غیر از کاری که گفتم بکنی رابطتون با مادرت بهم میخوره ....

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
قرارداد یکساله داره

بگو مامانم خیلی ب  پول اینحانیاز دازه خودش چیزی نمیگه ولی میفهمم

بایییببد پاشیم باااید

ب شوهرت بگو سهل انکاری تو،من خجالت میکشم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ببین از من به شما نصیحت اصلا به شوهرت رو نده سر کارای مالی به شدت وظیفه مرده که مخارج زندگی رو بده 

من خودم شاغلم با اینکه در امدم کمه ولی همسرم راضی نیست از کارم بیام بیرون که چی اقا راحت تر باشه با اینکه درامدشم خوبه

حتما به مادرت بگو جوابش کنه برید یه جا دیگه زندگی کنید همشون قدر نشسناسن زرنگاش فقط به رو نمیارن

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پولش کجا بود اگه بلند شیم باید بریم خونه 50 متری توی پایین شهر.ب این باشه ک باید چادر بزنیم 

بذار مسولیت پذیری رو یاد بگیره اگر بخای باهاش راه بیای پر توقع میشه فقط همین وقتی رفت خونه پنجاه متری دید سختشه دیگه منت سر بقیه نمیذاره

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

مجبورشه جورمیکنه فکرشونکن.بگو تونمتونی ی حونه ازخودت براک تهیه کنی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ببین از من به شما نصیحت اصلا به شوهرت رو نده سر کارای مالی به شدت وظیفه مرده که مخارج زندگی رو بده&n ...

میشه قبل از سال خونه صابخونه بلند کنه مستاجر و ؟؟؟ 

به من میگه بلند شیم میبرمت پایین شهر چون پول نداریم تهدید میکنه

بهش بگو مامانم تو سختی هست و پول اجاره رو لازم داره. اگه نمی تونیم به موقع و به نرخش پرداخت کنیم بریم جای ارزونتر. مردم ازدواج می کنن کلی به خانواده اشون کمک می کنن اونوقت مامان من افتاده تو سختی

مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)
بهش بگو مامانم تو سختی هست و پول اجاره رو لازم داره. اگه نمی تونیم به موقع و به نرخش پرداخت کنیم بری ...

الان اونم بیکاره. داداشش سر دفتره میگه بیا اینجا نمیره پیشش چون از پشت میز خوشش نمیاد .و بخاطر این اقا ما باید گشنگی بکشیم چون حال نمیکنه بره اونجا و ترجیح میده بره اسنپ