2777
2789
عنوان

مامانم چی بگه به شوهرم 😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 47 پست

خوش به حالت چه مامان خوبي داري،مامان من اگه بود سره ماه پرتمون كرده بود بيرون بعدشم انقدر ميخواست تيكه بندازه و غر بزنه فرار ميكرديم😂😂

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه صابخونه قبل از سال خونه مستاجر و بلند کنه؟

نه نمیتونه مگر اینکه توافقی باشه 

فکر کنم شوهرت با تعیین خسارت موافقت کنه از اونجا پاشه

بهترین راه صبر کردنه وقتی که قرارداد تموم شد مادرتون بگه همون طور که قرار داد نوشتیم برای تعیین کرایه هم بنگاه میاریم هرچی گفتن همونو بدین

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن
میتونه صابخونه قبل از سال خونه مستاجر و بلند کنه؟

اگه قرارداد دارید فکر نکنم بشه باید تاریخ قرارداد تموم شه بعد بلند شید وگرنه مستاجر حق داره بمونه

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین ببخشید اینو میگم اونطور که بوش میاد همسرت کاری نیست این جور مردا هیچوقت درست نمیشن 

اگه میخوای روپاش وایسه نباید بهش حال بدید چون تنبل تر و شکم بزرگ تر میشن 

شوهر دختر عموم اینطوریه 

شما به نظرم به مادرت بگو بلندش کنه وظیفه نداره کمک خرج باشه 

بببن اصلا به مردا خوبی نیومده شوهر من خوبه ولی پاش بیوفته از همه عوضی تره

ببین ببخشید اینو میگم اونطور که بوش میاد همسرت کاری نیست این جور مردا هیچوقت درست نمیشن  اگه م ...

اخه عزیزم همین قرارداده دست و پامو بسته .وگرنه میگفتیم بلند شوِ...و اینکه برا کار هم الان 3 ساله ازدواج کردیم همش با وام و قرض و شاخه ب شاخه رفتن زندگی کردیم خودمم خسته شدم .میخوام الان ک اومد خونه باهاش بحرفم .چی بگم ؟

استارتر عزیززز چرا اینقدر رو دادی به شوهرت؟؟؟

توی خونه ۱۵ تومن خرج کردا.بعد توماشین خودت فروختی و پول اونو پس دادی؟؟؟؟؟

😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯

بعدم  اجاره نمیده.پول وامم نداده

خب همونجور که اون اقا راحت حرف هاش رو به شما نیزنه شماهم همینجور راحت حرع بزنید

اگر تشد برین پیش یک‌مشاور املاک

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

به نظرم صبر کن قرارداد که تموم شد بهش بگو از الانم تا زمان تموم شدن قرارداد غیر مستقیم یه چند بار بگو مامان تو حرفاش یه جورایی بهم فهمونده باید بلند شیم منم بهم بر خورده دوس دارم از اینجا زودتر بلند شیم با مادرتم هماهنگ باش  البته من شناختی از مادر و شوهرت ندارم

در کل منظورم اینه یهو بهش نگو بزار تا قبل تموم شدنش بدونه قراره بلند شه اینطوری شاید تو تنهایی یه فکری واسه خونه بکنه

بعدش عزیزم اینطور ادما به شدت باجگیر هستن مثلا اگه منو بندازن بیرون میبرمت پایین شهر؟چرا اینو گفته چون میدونه حساسی دقیقا دست میزاره رو نقطه تا میتونی نقطه های با جگیریشو ببند

استارتر عزیززز چرا اینقدر رو دادی به شوهرت؟؟؟ توی خونه ۱۵ تومن خرج کردا.بعد توماشین خودت فروخ ...

من از منت گذاشتن متنفرم.مثلا بحث میشد میگفتم از خونه برو بیرون اونم میگفت 15 خرج کردم انگار رهن خونس و اخر تو دعوا اینو ب خونوادم گفت و همه گفتن قرارداد ببندین ک حرفی توش نباشه .و البته خونوادم 15 رو قبول نکردن چون گفتن 3 سال نشسته برا دل خودش کرده ما ک نگفتیم .من مجبور شدم بدم ک منت نذاره و یک قرون پولشو تا ابد ب سرم نزنه.الان ماشینم قیمتش دو برابر شده 😞.

و چون بچه داشتم اون. 15 رو گفتم ی پراید ب اسم خودش بخره ک اذیت نشه بچه.

خلاصه الان گیر کردم

به نظرم صبر کن قرارداد که تموم شد بهش بگو از الانم تا زمان تموم شدن قرارداد غیر مستقیم یه چند بار بگ ...

با مامانم راحتم.اره دقیقا نمک نشناس و باج گیره .وظیفم میدونه همه چیو .یبار گفت پسر عموم شانس اورده خانمش مامایی خونده و کار میکنه و خوش بحالش ی مدت شوهرش پول نداشت این کمک میکرد .همش مدرک دیپلم منو تو سرم میزنه و خودش ک 7 سال لیسانسش طول کشید.بخدا من ادم بی معرفتی نیستم ولی اون مجبورم میکنه مث خودش باشم.اینم شانس منه