2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نميشي  كار دكلره انجام ميده هيچ ضرري نداره

چه خوب تو مغازه بگم دکوکرم میخام توضیح دیگه ای لازم نیست؟شماره اینا نداره؟بعدش رنگ معمولی روش بذارم بااکسیدان قاطی کنم؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
مرسی عزیزم خیلی عالی توضیح دادی

خواهش...میتونی ی شامپو شیمایی هم کنی خودت ی ذره پایه وا شه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خواهش...میتونی ی شامپو شیمایی هم کنی خودت ی ذره پایه وا شه

شامپوی چی؟نظر شما درمورد دکوکرم چیه؟

عزیزم من موهامو رنگ دودی زیتونی پایه شش زدم وقتی ریشش در اومد این فرمولی که گفتی بزنم روشنتر بشه جلو ...

نه دو رنگی بهت نمیده ریشتو بزار بعد ساقه رو سریع بزار

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
شامپوی چی؟نظر شما درمورد دکوکرم چیه؟

ی پیمونه دکلره دو پیمانه شامپو دو پیمانه اکسیدان ۹.....فرمول شامپو شیمایی هست ده  ی رب دقیقه ماساژ میدی رو مو ی ذره نم دار....دکوکرمم بیشتر برات وا میکنه پایه ر  ولی جون رنگی ک نشون دادی زباد پایه بالا نمیخواد شامپو بسته

ی پیمونه دکلره دو پیمانه شامپو دو پیمانه اکسیدان ۹.....فرمول شامپو شیمایی هست ده  ی رب دقیقه ما ...

مرسی عزیزم😘😘😘

چه خوب تو مغازه بگم دکوکرم میخام توضیح دیگه ای لازم نیست؟شماره اینا نداره؟بعدش رنگ معمولی روش بذارم ...

اره عزيزم دكوكرم بگو بهت ميدن

از پشت سرت شروع كن ب زدن

تا بيايي جلوي مثلث سرت اين قسمت نزن صبركن پشت موهات رنگشون شد نارنجي 

بعش جلو سرت بزن

بعد ي رنگ شدن بشورشون

خشك كن بعد رنگ مورد علاقه ات بزت

واي داغون ميشه موهات اينجور

اینی ک گفتم از دکوکرم  خیلی ضعیف تره......