2777
2789

زمینه مو چیه؟؟چه رنگی میخوای?بی دکلره؟

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
زمینه مو چیه؟؟چه رنگی میخوای?بی دکلره؟

پایین موهام عسلیه یه ساله رنگ نکردم‌. فرقی نمیکنه یه رنگ شیک و جدید میخوام. دکلره که خودم نمیتونم سخته

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پایین موهام عسلیه یه ساله رنگ نکردم‌. فرقی نمیکنه یه رنگ شیک و جدید میخوام. دکلره که خودم نمیتونم سخ ...

پس موی طبیعی ...جز رنگ تو مایه های  قهوایی  بدون دکلره چیزی نمیدخ.....میتونی ترکیب دودی زیتونی طبیعی.....یا شکلاتی دودی طیبیعی.....دودی طلایی طبیعی.....بژ دودی طبیعی....یا بژ شکلاتی دودی طبیعی....بریزی....دودی کلا رنگ رو قشنگ میکنه رفله قرمز نارنجیشو میگیره.....و طبیعی هم قد ده سانت میزنی تا رنگت ثبات بیشتری داشته باشه....اینایی هم ک گفتم تو پایه ۷ یا ۸ با اکسیدان ۹ خوب میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پس موی طبیعی ...جز رنگ تو مایه های  قهوایی  بدون دکلره چیزی نمیدخ.....میتونی ترکیب دودی زی ...

عزیزم تو این مایه ها دوسدارم

عزیزم تو این مایه ها دوسدارم

خب این عکس چیزی ک من میبینم تن نارنجی داره....مسی شکلاتی دودی .....اگه میخوای رو ب قهوایی بره شکلاتی دوری بیشتر بریز...اگه نه مسی بیشتر نشون بده پس مسی رو بیشتر بریز

عزیز یعنی چی زیتونی دودی طبیعی؟؟هر دو رو ان بگیرم؟؟؟

یعنی رنگ زیتونی رنگ دودی رنگ طبیعی یا گروه ان.ان رو مرتبط با پایه برمیداری.....مقلا زبتونی ۶ دودی ۶ ان ۶......سه تا تیوپ رنگ میشه

خب این عکس چیزی ک من میبینم تن نارنجی داره....مسی شکلاتی دودی .....اگه میخوای رو ب قهوایی بره شکلاتی ...

مرسی عزیزم خیلی عالی توضیح دادی

بنظرم ي دكوكرم بگير موهات ي دست بي رنگ كن بعدش از تو كاتالوگ نگاه كن هر رنگي خواستي بگير

دکو کرم سفید میکنه؟کچل نشم😁

یعنی رنگ زیتونی رنگ دودی رنگ طبیعی یا گروه ان.ان رو مرتبط با پایه برمیداری.....مقلا زبتونی ۶ دودی ۶ ...

عزیزم من موهامو رنگ دودی زیتونی پایه شش زدم وقتی ریشش در اومد این فرمولی که گفتی بزنم روشنتر بشه جلوش که ریشه در اومده دو رنگ نمیشه؟؟یعنی پایه هفت و هشتی که گفتی

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖