شرک مدیر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 عنوان دوز پسر | مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 67 پست ایا حق داره بگه کی برو خونه خاهرت؟؟ 1397/06/05 | 00:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 چه دوست پسر لوسی 😕😕😕 خیلی😭😭😭فقط از لحاظ مالی خیلی خوبه😶و محبت کردن
helen21 عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13802 در دوران دوستی شما خیچ تعهدی نسبت ب هم ندارین...ن ینی چی... چیکارتونه؟اگ مشکلی پیش بیاد این اقا جوابگو هستن؟ سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
پرنسس_كانسوئلا عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 480 چقد عجیبه واسم :/ من خیلی دوس پسر داشتم اما به هیچ کدوم اجازه ندادم ازم همچین چیزی بپرسن میخاستن بپرسن کجایی سریع میگفتم مگه بهم اعتماد نداری یا اینکه مگه سوظن داری 😂
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 😕😕حتما قصد ازدواجم داره نه بابا اصلا.من بیوه ام میگه نمیتونم بگیرمت
آوا26 عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 15522 خیلی😭😭😭فقط از لحاظ مالی خیلی خوبه😶و محبت کردن عزیزم بگو تو چ زمینه ای خوب نیست ..این ک تمام عیاره .😂😅 یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10901 اصلا قصد ازدواجی نیستیم پس کلآ بیخیالش شو. دوست پسری که قصد ازدواجم باهم نداشته باشین هیچچچچچچ حقی ندارد زر اضافی بزنه G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 اگه دوست پسر فابته طبیعیه که بگه دیگه نمیدونم چرا اینجا همه فاز روشنفکری برمیدارن اره فابه فاب4ساله باهاشم نذاسته آب تو دلم تکون بخوره خیلی مرده فقط خیلی گیر میده
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 عزیزم بگو تو چ زمینه ای خوب نیست ..این ک تمام عیاره .😂😅 توزمینه سه پیچ گیر دادن به همه چیز مثلا همین خونه خوهرم
آدریانا1376adriana عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7251 وااااا یک غریبه که حالا شده دوست پسر مثلاااابهت بگه کی برو خونه خواهرت کی نروچه پررو خانومی جدا شو جدا شو از این پسره ی پررو آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 پس کلآ بیخیالش شو. دوست پسری که قصد ازدواجم باهم نداشته باشین هیچچچچچچ حقی ندارد زر اضافی بزنه میگه بیوه ای شرایط شو نداریم ولی4ساله باهمیم
جینگه عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1912 اين ديگه چجورشه كه ميگه نمي تونم بگيرمت بعد خودش يه روز بخواد ازدواج كنه چى شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10901 نه بابا اصلا.من بیوه ام میگه نمیتونم بگیرمت حرصم گرفتاااااا دلم میخواد خفه اش کنم. شما چرا باهاش میحرفی وقتی قصد ازدواج نداره؟فردا پس فردا طاقت داری ازدواج کنه با یکی دیگه؟ از الان ولش کن G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 وااااا یک غریبه که حالا شده دوست پسر مثلاااا بهت بگه کی برو خونه خواهرت کی نرو چه پررو خانو ... خب دوسش دارم ولی اخلاقش عوض نمیشه. گفت دیگع کاری به کارت ندازم دلم سوخت براش
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 حرصم گرفتاااااا دلم میخواد خفه اش کنم. شما چرا باهاش میحرفی وقتی قصد ازدواج نداره؟ فردا پس ... خب خیلی هوامو داره و منم دوسش دارم اگه اون نباشه از لحاظ مالی و عاطفی میپوکم