شرک مدیر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 عنوان دوز پسر | مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 67 پست ایا حق داره بگه کی برو خونه خاهرت؟؟ 1397/06/05 | 00:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدریانا1376adriana عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 7251 من سرکار میرفتم هفته ای100تومن هیچی نمیتونستم بخرم محیط کاری افتضاح.ازوقتی باهاشم خیلی زندگیم خوبه ا ... عزیزم این کار فقط اسیب بهت میزنه یک اسیب روحی شدید خواهر من شاید این پسر از یک لحاظ خوب باشه اماگیر دادن زیادی دخالت این ها اصلا خوب نیست در انتخابت تجدید نظر کن و خوب فکر کن مبادا زندگیت خراب شه آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ... قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
پرنسس_كانسوئلا عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 480 منم همینو میگم بعد میگه یعنی حتی ارزش مشورت ندارم؟ که مثلا بگم فلان جا صلاح نیست بری.منم ساکت میشم بازم راست میگه بنده خدا حرفاش منطقیه. مگه مشورت نمیکنی ؟ باید یه بار بطور کلی و منطقی محدوده های رفت وامد رو توافقی مشخص کنین
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 وابسته شدن بدون هیچ امید بهم رسیدن ....خودکشیه 😟😟😟😟😟😟😟😟
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 بازم راست میگه بنده خدا حرفاش منطقیه. مگه مشورت نمیکنی ؟ باید یه بار بطور کلی و منطقی محدوده های رف ... حرفاش وقتی به توافق میرسیم کاملا منطقیه ولی من دوست دارم ازاد ازاد باشم
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 اگه دوست داری بگو دلیل جداییت از همسرت چی بوده و بچه داری ندارم بچه.اعتیاد بود معتاد هروئین و اینا شده بود
پرنسس_كانسوئلا عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 480 😟😟😟😟😟😟😟😟 اینجوری نیس اصلا موافق نیستم . اینطوری نگاه نکن یه رابطه میتونه هم بستگی باشه به جای وابستگی. ینی تو مسیر تو یه همراه انتخاب کردی که درکت کنه و ادم بااخلاقی باشه و نیازاتو برطرف کنه . چه اشکالی داره؟ قرار نیس همیشگی باشه
شرک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 63 اینجوری نیس اصلا موافق نیستم . اینطوری نگاه نکن یه رابطه میتونه هم بستگی به جای وابستگی. ینی تو مسیر ... اینم درسته👏👏👏👏👏👏