2777
2789
اره منکه خیلی ساده ام انقد عذاب وجدان دارم که بهش گفتم منم دل دارم

عزیزم نکن این کارو با خودت با این کار فقط شخصیت خودتو خورد می کنی و خودتو یک انسان ضعیف نشون میدی جوری که همه میتونن بهت دستور بدن 

نکن عزیزم قوی باش ساده نباش محکمممم باش👊

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم يكيو مى شناسم خانومه طلاق گرفته بچه هم داره اما با پسر مجرد از خودش كوچيكتر ٥ ساله رفيقه .. ...

كه البتتته دختره خيال ميكنه پسره  به پاش مى مونه ..پسره به دوست صميميش گفته اين زنه بدرد ازدواج نميخوره كه زن زندگيم نى فقط در حد همون دوس دختر واقعا هم ساپورت ماليش ميكنه اما چه فايده 

شما هم يبار بهش بگو كه ميخواى رابطه جدى شروع كنى يكى كه به قصد ازدواج باهاش اشنا شى 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
عزیزم نکن این کارو با خودت با این کار فقط شخصیت خودتو خورد می کنی و خودتو یک انسان ضعیف نشون میدی جو ...

محکم باشم باهام سرد میشه خب.فاصله ها زیاد میشه و 

عزیزم تو نباید به خاطر دیگران خودتو  ضعیف کنی یک دختر باید و بابد محکممممم باشه تا هیچ کس جرئت نداشته باشه بهش زور بگه هیچ کس هیچ کس

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

عزيز من ١٠ سال ازت بزرگتره همينجوريش تو سر ترى والا 

چه ربطى داره خانواده كه انتخاب خودت نبوده يا بيوه شدنت مهم اينه كه رابطتتون با هم خوبه اگه ميخاد تلاش كنه برات 

خودت از ته دلت خوشحال اين رابطه نيستى و ميدونم هر شب دلت ميلرزه نكنه تنهام بذاره اما تا كى خودت يه فكرى بكن پيشگيرى كن از زدن اسيب به خودت 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
عزیزم تو نباید به خاطر دیگران خودتو  ضعیف کنی یک دختر باید و بابد محکممممم باشه تا هیچ کس جرئت ...

من سرکار میرفتم هفته ای100تومن هیچی نمیتونستم بخرم محیط کاری افتضاح.ازوقتی باهاشم خیلی زندگیم خوبه اگه بره کی پشتم باشه تواین روزگار؟؟ برای همبن توروش واینمیسم ولی خیلی گیر میده فقط

بدبختی همین جاست چون هرررچی که بخام برام میخره منم نقطه ضعفم خریده😅😅😅😅😅😅😅😅😅😭😭😭😭😭

ول کن بابا عزت نفس مهم تره . البته من قبول دارم یه قسمت از حرفشو که گفته اگه منو دوس داری انجام میدی حرفش درسته چون ادم یکی میخاد بخاطر حساسیت اون باید همه کار بکنه اما حساسیت میشه یه مورد فوقش دو مورد. بقیه تصمیما رو حق نداره به جای تو بگیره خودت عقل داری میتونی تصمیم بگیری بچه که نیستی .  تصمیم بگیری و اطلاع بدی همین

ول کن بابا عزت نفس مهم تره . البته من قبول دارم یه قسمت از حرفشو که گفته اگه منو دوس داری انجام میدی ...

منم همینو میگم بعد میگه یعنی حتی ارزش مشورت ندارم؟ که مثلا بگم فلان جا صلاح نیست بری.منم ساکت میشم