2777
2789
میگه بیوه ای شرایط شو نداریم ولی4ساله باهمیم

بيوه اى قاتل كه نيستى چرا نبايد حق زندگى و ازدواج مجدد نداشته باشى 

اين همه هم بهت گير ميده تو چجورى ميتونى با يكى ديگه اشنا بشى براى ازدواج حتى 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوسش دارم ولی اخلاقش عوض نمیشه. گفت دیگع کاری به کارت ندازم دلم سوخت براش

واا خانومی به نظرم تو زیادی دل رحمی و اون زیادی زرنگ 

به نظر من که جدا شو دیگه خود دانی  کسی که از الان میگه چیکار کن و چیکار نکن وای به حال بعدنش

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
واا خانومی به نظرم تو زیادی دل رحمی و اون زیادی زرنگ  به نظر من که جدا شو دیگه خود دانی   ...

اره منکه خیلی ساده ام انقد عذاب وجدان دارم که بهش گفتم منم دل دارم

منم يكيو مى شناسم خانومه طلاق گرفته بچه هم داره اما با پسر مجرد از خودش كوچيكتر ٥ ساله رفيقه ..پسره بهش گفته من تا اخرعمرم زن نمى گيرم زن من تويي وفادارم هست بهش تمام دوستاى پسره دختره رو مى شناسن ولى خونواده پسره نه 

كلا هم پسره مستقله از خانواده اش 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
خب خیلی هوامو داره و منم دوسش دارم اگه اون نباشه از لحاظ مالی و عاطفی میپوکم

فقط فکر اینم باش که یه روزی صدرصد ازدواج می‌کنه با یکی دیگه. اون موقع باید از زندگیش بری بیرون. خیلی سخت‌تر میشه واست گلم. از الان خودتو دور کن ازش. بعداز اون لطمه شو میخوری. دیدم که میگم ها

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
منم يكيو مى شناسم خانومه طلاق گرفته بچه هم داره اما با پسر مجرد از خودش كوچيكتر ٥ ساله رفيقه .. ...

این نگفته زن نمیگیرم منم بهش گفتم مورد خوب پیدا شد باید بری سر زندگیت و منو بیخیال شی

چقدر خوب کاش یه کاری بکنی بیاد خاستگاریت. از خودت کوچیکتره؟

نه 10 سال بزرگتره.ولی نمیشه خودمم حاضر نیستم توسری خانوادشو بخورم که خودمو انداختم بهش چون من خانوادمم خیلی ازونا پایین ترن.به همین بودنش قانعم