2777
2789

در دوران دوستی شما خیچ تعهدی نسبت ب هم ندارین...ن ینی چی... چیکارتونه؟اگ مشکلی پیش بیاد این اقا جوابگو هستن؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی😭😭😭فقط از لحاظ مالی خیلی خوبه😶و محبت کردن

عزیزم بگو تو چ زمینه ای خوب نیست ..این ک تمام عیاره .😂😅

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اصلا قصد ازدواجی نیستیم

پس کلآ بیخیالش شو. دوست پسری که قصد ازدواجم باهم نداشته باشین هیچچچچچچ حقی ندارد زر اضافی بزنه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اگه دوست پسر فابته طبیعیه که بگه دیگه نمیدونم چرا اینجا همه فاز روشنفکری برمیدارن

اره فابه فاب4ساله باهاشم نذاسته آب تو دلم تکون بخوره خیلی مرده فقط خیلی گیر میده

وااااا یک غریبه که حالا شده دوست پسر مثلاااا

بهت بگه کی برو خونه خواهرت کی نرو

چه پررو

خانومی جدا شو جدا شو از این پسره ی پررو

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

اين ديگه چجورشه كه ميگه نمي تونم بگيرمت بعد خودش يه روز بخواد ازدواج كنه چى 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
نه بابا اصلا.من بیوه ام میگه نمیتونم بگیرمت

حرصم گرفتاااااا‌ دلم میخواد خفه اش کنم. 

شما چرا باهاش میحرفی وقتی قصد ازدواج نداره؟

فردا پس فردا طاقت داری ازدواج کنه با یکی دیگه؟ از الان ولش کن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
وااااا یک غریبه که حالا شده دوست پسر مثلاااا بهت بگه کی برو خونه خواهرت کی نرو چه پررو  خانو ...

خب دوسش دارم ولی اخلاقش عوض نمیشه. گفت دیگع کاری به کارت ندازم دلم سوخت براش

حرصم گرفتاااااا‌ دلم میخواد خفه اش کنم.  شما چرا باهاش میحرفی وقتی قصد ازدواج نداره؟ فردا پس ...

خب خیلی هوامو داره و منم دوسش دارم اگه اون نباشه از لحاظ مالی و عاطفی میپوکم