2777
2789
قبل بدنیا اومدن بچه ها هفته ای ۳ بار بعدش کمتر شد الان بادوتا بچه کوچیک بیرون سخته بیستر میگیریم ...

منم تقریبا هفته ای ۳ بار میگیرم

شوهرم ناراحته ازین قضیه ولی متاسفانه خیلی تنبلم

گروه قرمز❤️ وزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای بیرون خیلی چربه وچاق کننده امایه روزدرهفته میاریم همون روزمن نظافت کلی خونه روانجام میدم دیگه س ...

کلا زیاد خوب نیست غذای بیرون

ولی من از تنبلی میگیرم اما گوارشمو به هم ریخته

گروه قرمز❤️ وزن 

یادم نمیاد آخرین بار کی رفتم ،ولی دلم می‌خواد گاهی اوقات غذای بیرون روو ..ولی از لحاظ مالی شرایط اجازه نمی‌ده توقع بی جا داشته باشم

ولی واقعا هفته ای سه بار خیلی بده.اصلا سالم نیستن

میدونم اما تنبلم

وضع مالیمونم در این حد نیستا به جاش مجبوریم از خرجای دیگه فاکتور بگیریم

باید خودمو اصلاح کنم

گروه قرمز❤️ وزن 

هفته ایی یبار

برادرم اینا متاسفانه هفته ایی چند بار

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...
یادم نمیاد آخرین بار کی رفتم ،ولی دلم می‌خواد گاهی اوقات غذای بیرون روو ..ولی از لحاظ مالی شرایط اجا ...

عزیزم میشه فلافل خورد حتی یا رستورانهایی که قیمت مناسب دارن

گروه قرمز❤️ وزن 

ما ماهی یکبار میریم رستوران.از نظر مالی مشکلی نداریم ولی به خاطر مضر بودن این غذاها کم میریم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت