ولی یه چیزی دقیقااااا قلبم رو نشونه گرفته.... میگه نمیخوامت.... ۶ ماهه ک هیچ خبری ازش ندارم. احساس بدبختی و بی ارزشی داره منو میکشه.... من چم بود مگه؟؟؟ آخه ب کدوم دختری دوران عقد اینو گفتن؟؟؟ چرا من همیشه چیزای عجیب غریب و تجربه میکنم.
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه خواستگار بیشعوری داشتم میگفت اگر وزنت بالا بره یا جوشی چیزی بزنی من خیلی بدم میاد نمیتونم تحمل کنما زنهای چاق رو حالا ننش ۱۵۰ کیلو بود نکبت بیریخت
🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫
اونم جای مشاوره فقط بهم احساس گناه داد ک اون چرا رفته بت خیانت کرده. حالم بدتر شد. مشاور زده شدم. با زبون خودم بش میگفتم آقا من اعتماد بنفسم عزت نفسم با خاک یکسان شده راهکار بگو.
مطمعن باش توافقی جدا شی بیشتر پشتت حرف در میارن میگن دیدی تقصیر خودش بوده میدونم سختی داره ولی از ...
اینا میخواستن بدون اینکه ب کسی بگیم توافقی تموم کنیم. بعد تموم شدن هم بگن دیدیم مشکل داره بی سروصدا مهریه ش رو دادیم رفت دادگاهم دید دختره واقعا مشکل داره دیگه طولش نداد!!! نقشه شون همین بود فقط.
الان غافلگیر شدن.... دارن تهمت میزنن. این روش رو امتحان میکنن
همیشه هست دیگه یک گوش در ی گوش دروازه برات مهم نباشه بدتر میسوزن
واقعااا خیلی از حرفام رو حسادت میزنن
من که میسپرمشون بخدا انشاالله اون چیزایی که آرزوشو دارن اتفاق نیفته واسشون😄
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎