2777
2789
عنوان

نمیخوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3687 بازدید | 138 پست
بله عزیز درکت میکنم . حتما برا ارامش و خوشبختیت دعا میکنم😍  خدا یه چیزی رو ازت میگیره میگه ب ...

خدا کنه .... 

کاش یه روزی بگم حیف منکه ناراحت شدم واس این آدم.... کاش یه روزی جاهامون عوض شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گور بابای همشون

دانا باش

مهریتو بگیر و هر چه سریع تر برای جدایی اقدام کن

فردا ب ی وکیل حتما زنگ بزن و مشاوره بگیر

کم نیار دختر کم نیااااااااار

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
اونا درخواست طلاق ندادن؟ خیانتشو نمیتونی ثابت کنی؟

نه نمیتونم. اونا هیچ کاری نکردن. ولم کردن رفتن تا خودم بدم درخواست بدم و هیچی دستم رو نگیره. الانم واسم حرف درمیارن ک بگم خفه شید فقط بیاید تموم کنیم

گور بابای همشون دانا باش مهریتو بگیر و هر چه سریع تر برای جدایی اقدام کن فردا ب ی وکیل حتما زنگ ب ...

وکیل دارم . نمیدن.... مگه اینکه قانون ازشون بگیره اونم ک ۳ ۴ سال طول میکشه. از این طرفم تهمت های اینو منو آتیش میزنه. میگم مهریه م رو میگیرم. از اون‌طرف مردم هی میگن ببخش ببخش. برا خودمم ک اعتماد بنفس نمونده.... هی جلو آینه م.... هی مقایسه میکنم.‌..

من برا این امتحان خیییلی ضعیف بودم..... خیلی

نه نمیتونم. اونا هیچ کاری نکردن. ولم کردن رفتن تا خودم بدم درخواست بدم و هیچی دستم رو نگیره. الانم و ...

میری درخواست نفقه میدی

سه دفعه براش نامه میره

اگه بیاد ک محکوم میشه و اگه نیاد هم ک دیگه نونت تو روغنه نفقه و مهرو بذار اجرا و طلاق غیابی

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
وکیل دارم . نمیدن.... مگه اینکه قانون ازشون بگیره اونم ک ۳ ۴ سال طول میکشه. از این طرفم تهمت های این ...

برا پی ببخشی

اگه ببخشی میگن خودش ....بود بخشید و رفت ک گندش درنیاد

برا پی ببخشی اگه ببخشی میگن خودش ....بود بخشید و رفت ک گندش درنیاد

اره میدونم حتتتتتما این حرفو میزنن. اصلا نقشه شون این بود‌‌‌‌‌.... خدا بهم زد. نقشه شون رو گذاشت تو کاسه شون

وکیلم گفت میرسی ب مهریه منتها دو سال دوندگی داره..... دو سه سال خیلی زیاده 

کاری ک من گفتم و بکن

اگه نیاد ک عالیه

اگه میتونی نامه هارو ب ادرس اشتباه بفرس ک نفهمه و نیاد ک زودتر ب مهر و طلاق غیابی برسی

این وکیلت چی بلده ک نمیگه بهت

نفقه هم از تاریخ عقدت بزن ک پرداحت نکرده

با روحیه قوی بدون شنیدن اراجیف دشمنات بلند شو برو دنبال کارات