2777
2789
عنوان

نمیخوادم

3687 بازدید | 138 پست

اینکه دارم جدا میشم یه طرف قضیه ست...

اینکه روزی هزار تا تهمت از مردم میشنوم یه طرف 

ولی یه چیزی دقیقااااا قلبم رو نشونه گرفته.... میگه نمیخوامت.... ۶ ماهه ک هیچ خبری ازش ندارم. احساس بدبختی و بی ارزشی داره منو میکشه.... من چم بود مگه؟؟؟ آخه ب کدوم دختری دوران عقد اینو گفتن؟؟؟ چرا من همیشه چیزای عجیب غریب و تجربه میکنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس عجیب غریب تر از اینا سر من اومده ولش کن غلط کرده چرت گفته هرکی ام حرف زد با اعتماد به نفس جوابشو بده دهنشو ببنده حرف مردم چرته همیشه هست این نشد بعدی

من یه مذهبی منور الفکرم😊

ازش شکایــــــــــت کن مردکو

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

چرا نمیخوادت؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
آروم نمیشم.... نمیشم نمیشم

ببین همسر سابق منم نه سراغی ازم گرفت نه اومد دنبالم نه هیچی دایورت کن بابا انقد مرتیکه عن بود که خب مشخصه لیاقت نداشت جدا میشی حالشو میبری ناراحت نباش خواستگارای بهتر سر راهت میان

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بحث کردید با هم؟سر چی اخه؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️