2777
2789
عنوان

نمیخوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3687 بازدید | 138 پست
بعدا چی شد... دختره پسره آخه اینا برا من حرف هم درآوردن تهمت هم زدن. فقط چون مهریه ندن . میان با اف ...

تو سایت یکی مثل شما پسره گفته نمیخوامت فقط بهش تهمت نزدن مثل اینکه

وکیل گرفته کاراشو میکنه برای نفقه و مهریه

اونم دختره تو عقد

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بخوای ضعف نشون بدی نمیتونی مسیر قانونی رو بری من 4 سال طول کشید تا طلاق گرفتم تو که الان راحت میتونی جدا شی

استارتر اصن منو میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همه فک زدم برات  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
غلط کردن گوه زیادی خوردن  مهریه ات رو بگیر اگه باکره ای نصف میشه مهریه ات تا ریال اخرش بگیر ا ...

اونا اصلا سراغ من رو نگرفتن تو این شش ماه

بدترین توهین هارو بهم کردن 

و دارن میکنن

تازه انتظارم دارن ببخشم

بخدا نمیدونم تاوان چیو پس میدم

الانم یه جو وحشتناک علیه م راه انداختن ک بیام از مهریه بگذرم بگم فقط شما حرف نزنید. 

خانوادت پشتت هستن؟

ببین مهریتو بگیر تحت هر شرایطی

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

به هیچ وجه از مهریه نگذر اگه دختری که باید نصفش رو بده به هیچ وجه هم توافقی جدا نشو بذار حداقل مالی اذیت شه، برو مهریه رو بذار اجرا

هردوشون دوباره ازدواج کردن، اینا خونواده پسره خیلی ناراحت بودن اصلا دوست نداشتن این اتفاق بیفته چون هر دو اهل یه محل کوچیک بودن و همه میدونستن دختره مشکل نداره آبرو اینا بیشتر رفت، پسره هم البته تهمتی نزد فقط میگفت نمیخوامت

اونا اصلا سراغ من رو نگرفتن تو این شش ماه بدترین توهین هارو بهم کردن  و دارن میکنن تازه انتظ ...

نبخش به خاطر همون توهینا نبخش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بعدا چی شد... دختره پسره آخه اینا برا من حرف هم درآوردن تهمت هم زدن. فقط چون مهریه ندن . میان با اف ...

اتفاقا مهریت و بگیر

اونا نمیتونن مهریتو ندن

مگر اینکه بگن دوشیزه نبودی ک اونم راه داره واسه ثابت کردنش

با وکیل مشاوره بگیر

ی نفر همینجوری شد پسر عقد ک کرد پشیمون شد و گفت من نمیتونم خرجی بدم

ی ادم بی عار و دردی بود خاک بر سر

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

اصصصصصلا از مهرت نگذر، به هیچ عنوان  

مگه حس و آبروتو از سر راه آوردی

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ببین بخوای ضعف نشون بدی نمیتونی مسیر قانونی رو بری من 4 سال طول کشید تا طلاق گرفتم تو که الان راحت م ...

قربونت برم عزیزم. اره میخونم

چهارسال چطوری تحمل کردی؟ مهریه تونستی بگیری؟

بیفت یاد نامردیش، در حقش رحم نکن

تا اینجور آدمای بی چشم و رو حد خودشونو بدونن

انقد راحت از مهریه خودشون گذشتن زنها، که مردها پررو شدن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ببین همسر سابق منم نه سراغی ازم گرفت نه اومد دنبالم نه هیچی دایورت کن بابا انقد مرتیکه عن بود که خب ...

مهریه گرفتی؟ این و خانواده ش خیلی دارن تهمت میزنن. شهر ما هم کوچیک.... برای توام اینکارو کردن؟اون چرا ولت کرد؟؟ تو با احساس خودت بعدا چیکار کردی

بیفت یاد نامردیش، در حقش رحم نکن تا اینجور آدمای بی چشم و رو حد خودشونو بدونن انقد راحت از مهریه خ ...

الان روزی نیس همکارام بگن ببخش تموم کن دیگه. نمیدونم طلاق من چه تاثیری رو کمیت و کیفیت زندگی اونا داره