ولی یه چیزی دقیقااااا قلبم رو نشونه گرفته.... میگه نمیخوامت.... ۶ ماهه ک هیچ خبری ازش ندارم. احساس بدبختی و بی ارزشی داره منو میکشه.... من چم بود مگه؟؟؟ آخه ب کدوم دختری دوران عقد اینو گفتن؟؟؟ چرا من همیشه چیزای عجیب غریب و تجربه میکنم.
غلط کردن گوه زیادی خوردن مهریه ات رو بگیر اگه باکره ای نصف میشه مهریه ات تا ریال اخرش بگیر ا ...
استارتر این حرفا چیه میزنی ؟؟!!! هر کاری کردی به خودت مربوطه!!!
ببین بچه ها دارن راهنماییت میکنن به حرفاشون فکر کن قوی باش
مهریهو بگیر این نشد با یکی که خوب و متعهد باشه ازدواج میکنی
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مهریه گرفتی؟ این و خانواده ش خیلی دارن تهمت میزنن. شهر ما هم کوچیک.... برای توام اینکارو کردن؟اون چر ...
ببین نفقه و مهریه هیچ ربطی به تهمت اونا نداره بری دادگاه حقت رو بهت میدن اونا هم اینقدر آدم دیدن میفهمن تهمته بهد شش ماه بی خبری حتی طلاق غیابی هم میدن، برو با یه وکیل صحبت کن، حتی اعاده حیثیت هم میتونی بکنی
الان روزی نیس همکارام بگن ببخش تموم کن دیگه. نمیدونم طلاق من چه تاثیری رو کمیت و کیفیت زندگی اونا دا ...
برن گم شن
پدرشو دربیار
همینطور که انقدرررر آزارت داد
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
نترس عجیب غریب تر از اینا سر من اومده ولش کن غلط کرده چرت گفته هرکی ام حرف زد با اعتماد به نفس جوابش ...
اه واقعا چراااا مردم اینقدر زر میزنن خببب
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
مهریه گرفتی؟ این و خانواده ش خیلی دارن تهمت میزنن. شهر ما هم کوچیک.... برای توام اینکارو کردن؟اون چر ...
چه تهمتی بهت میزنن استارتر؟؟؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️