2777
2789
عنوان

نمیخوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3687 بازدید | 138 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه ازت سرد شدم....  البته بعدا فهمیدم با دوست دختر قبلیش ارتباط داره الان ۶ ماهه هیچ خبری از ...

عزيزم باس ميرفتي دنبالش خب...هرجور شده باس پيداش ميكردي ح ميزدي باهاش...معلومه ادم بدون هيچ ارتباطي سرد ميشه

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
میگه ازت سرد شدم....  البته بعدا فهمیدم با دوست دختر قبلیش ارتباط داره الان ۶ ماهه هیچ خبری از ...

عزیزم اینکه یه آدم شعور نداره نشونه ی بی ارزشی شما نیست.به نظرم رابطتت رو تموم کن به حرف مردم هم توجهی نکن.سعی کن رو پای خودت بایستی و یه زندگی جدید بسازی.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

دوست من کسی ک بهت خیانت کرده ارزش فکر کردن هم نداره 

خدا رو شکر کن که تو عقد داری جدا میشی

قانونی اقدام بخوای کنی اگه مردی زنشو شش ماه بیشتر ترک کرده باشه حق طلاق پیدا میکنه پس زودتر اقدام کن تا برنگشته

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

اونی ک بی خبر میذاره میره و دلایل بی منطق داره

خودش آنرمال و نیاز ب درمان داره.

عمرتو بردار و تمومش کن

کسی ک اینجوریه ادامه بدی سیاه بختت میکنه

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
پسر همسایه ما با یه دختری این کارو کرد من که کلی فحشش دادم کثافتو نمی خواستی چرا عقدش کردی آخه

بعدا چی شد... دختره پسره

آخه اینا برا من حرف هم درآوردن تهمت هم زدن. فقط چون مهریه ندن . میان با افتخار میگن پسرم نمیخوادت. زندگی هم ک نکردی مهریه بخوای بیا برو توافقی جدا شو. نمیفهمن ....

مهریتو بگیر پرتش کن مث ی آشغال پیش همون دوست دخترش 

لیاقت تورو نداره

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

همون بهتر که الان جدا شدی

اگه با یه بچه جدا میشدی چیکار میکردی، وحشتناک بود

الان دوباره راحت میتونی ازدواج کنی، ازدواجم نکردی باز به اعصاب خرد کنی این زندگیا بهتره

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

اونی ک بی خبر میذاره میره و دلایل بی منطق داره خودش آنرمال و نیاز ب درمان داره. عمرتو بردار و تموم ...

دلایلش ک کاملا بی منطق بود. کاملا 

چرا گیر من اومد آخه.... من اینهمه سال تو این شهر کوچیک بدون حاشیه زندگی کرده بودم....

بعدا چی شد... دختره پسره آخه اینا برا من حرف هم درآوردن تهمت هم زدن. فقط چون مهریه ندن . میان با اف ...

غلط کردن گوه زیادی خوردن 

مهریه ات رو بگیر اگه باکره ای نصف میشه مهریه ات تا ریال اخرش بگیر

اصلا به خانواده همسرت اعتنا نکن جواب نده از همه جا بلاکشون کن 

برو سریعتر تا سر کلش پیدا نشده اقدام کن دادگاهی شش ماه شوهرت ولت کرده میتونی حق طلاق بگیری

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.