2777
2789
برا چیه یعنی 😲😲

میگن شانس میاره.  خرافات دیگه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

امروز شوهرم اومد کیفشو مرتب کنه از تو جیب کوچیک کیف رودوشیش اینو در آورد 

من شاخ دراوردم 😲. گفتم هنوز اینو ننداختی دور؟؟ 

گفت نه اصلا یادم رفته بود 

اصرار کرد که بازش کنیم 🙁 من با اینکه اعتقاد ندارم گفتم نه اصلا فقط از خونه ببرش بیرون 

گفت بهم گفتن باید بندازیم تو آب روون 

گفتم این حرف‌ها چیه پرتش کن بیرون فقط 😡

خلاصه از پنجره پرتش کرد تو خرابه روبروی خونمون

حالا همش فکر میکنم شاید اگه یهو زندگیم بهم ریخت مال این چیزیه که من اصلا اعتقاد نداشتم بهشون 

شما چی فکر میکنید ؟؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه عزیزم. باید بازش میکردی. اونوقت یه مشت خط و خطوط الکی میدیدی و مو و یه سری چیزای بیخود. اینا همش باعث سنگینی و بد بیاریه. اما به هر حال همین که از خودتون دورش کردین هم خیییلی کار عاقلانه ای بوده 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اگه به شوهرت دادن حالا بازش کنی توش احتمالا موی گرگ هم میبینی ...  ولی اگه فکر میکنی تو زندگیتو ...

شوهرم گفت اما قبول نکردم و پرتش کرد بیرون 

به نظرت این چیزا واقعیه 🙁🙁🙁

یعنی اشتباه کردم بازش نکردم؟؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
آره دیگه عزیزم. باید بازش میکردی. اونوقت یه مشت خط و خطوط الکی میدیدی و مو و یه سری چیزای بیخود. این ...

🙏🏻خداروشکر که باهام هم عقیده بودی 

فکر کردم اشتباه کردم بازش نکردم

من یه پلاستیک مشکی که گره شده لای مبلامون پیدا کردم که یه سنجاق تاب داده شده و یه نخ مشکی پر از گره و یه عالمه موهای نازک لا به لاشون بود و دوتا کشمش توش بود.. مادر شوهرم موهارو ریز ریز کرد گره های نخ رو چید و سنجاق هم تاب هاشو باز کرد و همه رو انداخت سطل زباله و گذاشت دم در 

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
نه عزیزم از اون جهت گفتم بازش میکردی چون به هر حال طلسمه و طلسم هم انرژی منفی به همراه داره همین که ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻ایشالله 

تو این دوسه سال خیلی اذیت شدیم 

حتی مغازه امون که ۴ سال پیش خریدیم ۱۲۰ میلیون تومن امسال فروختیم ۸۰ میلیون که فقط باهاش بدهی بدیم 😞😞😞😞

من یه پلاستیک مشکی که گره شده لای مبلامون پیدا کردم که یه سنجاق تاب داده شده و یه نخ مشکی پر از گره ...

کی گذاشته بود اونجا؟؟؟