2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جادو جنبل. بازش کن ببینیم توش چیه

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

دور ي چيزي رو ربان پيچيدن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

شبیه مواد یه که باهاش دندون پر میکنن.

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

بهم گفت از کسی گرفتم و مهره ماره

من هم اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم بهش خندیدم و گفتم بنداز دور بابا این چیه

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

خلاصه سرتون درد نیارم 

من کلا فراموشش کردم و دیگه هم ندیدمش 

گویا شوهرم برده بود مغازه گذاشته بود تو گاوصندوق مغازه 🙁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

اگه به شوهرت دادن حالا بازش کنی توش احتمالا موی گرگ هم میبینی ...  ولی اگه فکر میکنی تو زندگیتون سنگینی آورده بازش کن و بریز تو اب روون باطل شه بره 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

از دوسال پیش یه دفعه کار شوهرم کنفیکن شد 

😞

همش بدهی بالا آورد و جنس ها هم گردن شدن 

و خلاصه ما انقدر وضعمون بد شد که مجبور شدیم مغا ه رو بزاریم برای فروش و کلا از اون شهر بریم جایه دیگه ای که شوهرم کار پیدا کرد 

بهم گفت از کسی گرفتم و مهره ماره من هم اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم بهش خندیدم و گفتم بنداز دور با ...

اگه واقعیه نباید دور انداخته بشه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش