2777
2789
عنوان

عمل بینی کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 6082 بازدید | 72 پست

آناناس البته تازه اش. کمپوت به درد نمیخوره 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا برعکس من هیچ کبودی نداشتم ولی خیلی ورم کرد صورتم.آب آناناس خیلی بخور کمپرس یخ هم بزار روصورتت

چن وقته عمل کردی...راضی هستی

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
واقعا تا دوماه

خواهرشوهر من دخترش رو برد عمل ۱۵ سالش

یه جور عینک ژلی داده میزاره فیریزر یخ بزنه میزاره رو صورتش ۲ روز کبود شد اونم کم..

غذاهای مقوی خورد تا قوی باشه زودتر خوب شه

العان کاملا خوب شده بعد۲ هفته رفته مسافرت ..

البته به دکترش هم بستگی داره

میگفت من بعد عمل خونریزی نکردم ولی مریضای دکترهای دیگه خونریزی داشتن و دیر هوش اومدن..

وایی چقد سخت...من مصاحبه دارم ده بیست روز دیگه😐

خوش شانس باشی زود خوب میشه! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خواهرشوهر من دخترش رو برد عمل ۱۵ سالش یه جور عینک ژلی داده میزاره فیریزر یخ بزنه میزاره رو صورتش ۲ ...

منم خیلی حال عموم خوبه...اصلا ترشح و خون ریزی ندارم...ژل میزارم ام عینکی نیست

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...