2777
2789
عنوان

مامانش بمیر

1 بازدید | 12 پست

دوروزه خیلی حالم خراب یه سری فکرا میاد تو ذهنم خیلی زجرم میده نمیذاره بخندم ب زندگیم برسم

بچم هم یه عروسک داره همش میگه بجا اون حرف بزن منم ک دیگه اصلا حوصله هیچکسو هیچی رو ندارم مامانم از اونور میگه بیا خونه ما اصلا حوصله هیچکسو ندارم

عذاب وجدان میگیرم بجا عروسکش حرف نزدم از اینور همبازی نداره منم ک همش حالم خراب گریه میکنم شوهرم دیگه آنروز اعصابش خراب شد میگه همش حالت خراب حال و هوا این خونه دست توعه تو هم مارونارتحت میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خب

بچموش دوست دارم خیلی مثلا چیزی براش میارم نمیخوره ناراحت میشم اونم میفهمه از ناراحتی من ناراحت میشه

دوست دارم بخنده مثلا یه روز خوبم باهاش میخندم دوروز ناراحتم

بچموش دوست دارم خیلی مثلا چیزی براش میارم نمیخوره ناراحت میشم اونم میفهمه از ناراحتی من ناراحت میشهد ...

افسردگی نداری؟

یکم حال روحیتو خوب کن.ببین چی حالتو خوب میکنه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

عزیزم تاپیکت خوندم چقد ناراحت شدم خدا بحق اون طفل معصوم تو دلیت به سرعت پلک زدنی شفات بده روانت ارو ...

بخدا منو بچم خیلی گناه داریم من وسواس فکری دارم ۷ سال دوست دارم با بچم شاد باشم ولی این فکرای لعنتی ولم نمیکنه بخدا خیلی عاشق بچم ام وقتی میگه بجا عروسکم حرف بزن انتظار داره باهاش بازی کنم ولی من نمیتونم ناراحت میشه تو دلم آتیش میگیره وقتی ناراحتش میکنم خودم بیشتر از اون ناراحت میشم الان همین روزا بچه اونوریم ب دنیا میاد تو رو خدا برام دعا کن بگو خدا منو از این فکرا نجات بده بعد بگو بچه اولم صحیح و سلامت در امان خدا باشه همیشه