2777
2789
عنوان

مامانش بمیر

506 بازدید | 15 پست

دوروزه خیلی حالم خراب یه سری فکرا میاد تو ذهنم خیلی زجرم میده نمیذاره بخندم ب زندگیم برسم

بچم هم یه عروسک داره همش میگه بجا اون حرف بزن منم ک دیگه اصلا حوصله هیچکسو هیچی رو ندارم مامانم از اونور میگه بیا خونه ما اصلا حوصله هیچکسو ندارم

عذاب وجدان میگیرم بجا عروسکش حرف نزدم از اینور همبازی نداره منم ک همش حالم خراب گریه میکنم شوهرم دیگه آنروز اعصابش خراب شد میگه همش حالت خراب حال و هوا این خونه دست توعه تو هم مارونارتحت میکنی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا خب

بچموش دوست دارم خیلی مثلا چیزی براش میارم نمیخوره ناراحت میشم اونم میفهمه از ناراحتی من ناراحت میشه

دوست دارم بخنده مثلا یه روز خوبم باهاش میخندم دوروز ناراحتم

بچموش دوست دارم خیلی مثلا چیزی براش میارم نمیخوره ناراحت میشم اونم میفهمه از ناراحتی من ناراحت میشهد ...

افسردگی نداری؟

یکم حال روحیتو خوب کن.ببین چی حالتو خوب میکنه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

عزیزم تاپیکت خوندم چقد ناراحت شدم خدا بحق اون طفل معصوم تو دلیت به سرعت پلک زدنی شفات بده روانت ارو ...

بخدا منو بچم خیلی گناه داریم من وسواس فکری دارم ۷ سال دوست دارم با بچم شاد باشم ولی این فکرای لعنتی ولم نمیکنه بخدا خیلی عاشق بچم ام وقتی میگه بجا عروسکم حرف بزن انتظار داره باهاش بازی کنم ولی من نمیتونم ناراحت میشه تو دلم آتیش میگیره وقتی ناراحتش میکنم خودم بیشتر از اون ناراحت میشم الان همین روزا بچه اونوریم ب دنیا میاد تو رو خدا برام دعا کن بگو خدا منو از این فکرا نجات بده بعد بگو بچه اولم صحیح و سلامت در امان خدا باشه همیشه

بخدا منو بچم خیلی گناه داریم من وسواس فکری دارم ۷ سال دوست دارم با بچم شاد باشم ولی این فکرای لعنتی ...

عزیزم توکل بخدا منم بعد زایمان دچار همچین افکار منفی شدم

الان دارو مصرف میکنم خوبم

دارو چیا میخوری؟