2777
2789
عنوان

عمل بینی کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 72 پست
۷ماه ونیمه. آره عزیزم خداروشکر

دماغم احساس میکنم خیلی کوتاه شده...البته هنوز اتله...اما خو بازم معلومه اما سربالا نیست اصلا

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
منم خیلی حال عموم خوبه...اصلا ترشح و خون ریزی ندارم...ژل میزارم ام عینکی نیست

خب بخر

مال اون مدل عینکی بود بزرگ قشنگ اطراف بینیشو میگرفت نمیزاشت ورم کنه یا کبود شه به کاراش هم میرسید و لازم نبود با دست نگه داره..

از روز اول هم بلند شد راه رفت کاراش رو انجام داد و انگار نه انگار..

شما چقدر دادین؟

این ۳.۶۰۰ داده..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما عمل کردین

خالم عمل کرده! 

یک ماه طول کشید کاملا خوب شد، نگران کبودی ها بود دکترش گفته بود ممکنه دوماه هم بشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خواهرشوهر من دخترش رو برد عمل ۱۵ سالش یه جور عینک ژلی داده میزاره فیریزر یخ بزنه میزاره رو صورتش ۲ ...

آره منم مدل عینکی گذاشتم هیچ کبود نشدم فقط تا سه روز ورم شدید بعدش خوب شدم

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  
خب بخر مال اون مدل عینکی بود بزرگ قشنگ اطراف بینیشو میگرفت نمیزاشت ورم کنه یا کبود شه به کاراش هم م ...

من ۶ تمن هزیزنه دکتر تالان یه ۶ و خورده ای کل هزینه اش شده

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
دماغم احساس میکنم خیلی کوتاه شده...البته هنوز اتله...اما خو بازم معلومه اما سربالا نیست اصلا

مال ورمه عزیزم خیال میکنی ولی الان باید سربالا باشه چون به مرور زمان مقداری میاد پایین نوک بینیت

من ۶ تمن هزیزنه دکتر تالان یه ۶ و خورده ای کل هزینه اش شده

یعنی دو تا ۶ تومن!

چقدر زیاد

پس اینا ۳.۶۰۰خیلی خوب دادن..

فقط میگفت از پسرها ۴.۶۰۰ میگرفت.. میگفت پسرها شاغلن دارن ولی دخترها از جیب باباشون میدن تخفیف میدم..

مبارک باشه عزیزم 

میزان کبودی یه قسمتیش مربوط به واکنش خود بدن هستش 

اما درکل آب کرفس و آناناس و قرص آناهیل بخور 

از داروخونه ها یه کمپرس یخ هست که مدل عینکه بخر و بذار یخ بزنه و دورچشمت بذار 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
اره عملم خیلی خوب بود درد و هیچی هم ندارم...۶ تمن هزینه اش شد...

شما از این عمل های بدون خونریزی و درد هستن عمل کردی؟یکی از آشناهامون عمل کرد به این روش که گفتم دکترش گفت بعد 2هفته پانسمان و باز کن

بچه ها یه سوال

من میخوام دماغمو عمل کنم دیروز سر پسر محکممم خورد تو دماغم،هنوز دماغم و سرم درد میکنه😕😕دماغمم ورم کرده

یعنی درد بعد از عمل هم همینقدره؟

دماغم قوز داره که میخوام عمل کنم

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی❤الهی که حاجت روا شی دوست خوبم❤
بچه ها یه سوال من میخوام دماغمو عمل کنم دیروز سر پسر محکممم خورد تو دماغم،هنوز دماغم و سرم درد م ...

نه اصلا دردی احساس نمیکنی البته تاوقتی ضربه نخوره