yaldabanoooooo مدیر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 3706 عنوان عمل بینی کردم.... | مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 72 پست پری روز عمل کردم امروز دور چشام داره کبود میشه و یه کوچلو ورم داره...چیکا م کنم برا کبودی و ورمش حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت... 1397/06/03 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیازخانم عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2761 یعنی آتل ودربیاره یا کلا دیگه چسب نزنه؟؟ دیگه کلا چسب نزنه
assal72 عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 832 نه اصلا دردی احساس نمیکنی البته تاوقتی ضربه نخوره مرسی گلماگه عمل کنم که خیلی باید مراقب باشم که ضربه نخورهولی در کل بعد از به هوش اومدن چقدر درد داره ادم؟من خیلی میترسم😭 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی❤الهی که حاجت روا شی دوست خوبم❤
سایه۷۱ عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 1869 مرسی گلم اگه عمل کنم که خیلی باید مراقب باشم که ضربه نخوره ولی در کل بعد از به هوش اومدن چقدر درد ... برامن که اصلا دردی نداشت فقط صورتم ورم کرد ویکم درحدخیلی کم بخاطر تامپون تنفس مشکله بعداز درآوردن تامپون دیگه راحتی نیمرو باش ولی دو رو نباش ...
نخودچی۴ عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 4277 سلتم عذرمیخام بینی گوشتی بوده؟کجا؟دکترشون کی بوده نوک بینیش بزرگ و تپل بود همیشه ناراحت بود انحراف بینی هم داشت اونم درست کرده براش تیغه بینیشو هم عمل کردهتهران .. میگفت خیابون امینی .. یه برج هست اونجا.. فکر میکنم یه همچین چیزی گفت..
sevil70 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2692 سلام منم ۵ روزه عمل کردم دوهفته دیگ عروسی دعوتیم امیدوارم تا اون موقع ورمام و کبودی هام بره.آب آناناس فقط میخورم.کرفس هم امتحان کنم بهتر میشه؟بینی من سربالاست انگار در حالی که گفتم اصلا سربالا نباشه ناراحتم😐 خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
nicemood عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 497 نوک بینیش بزرگ و تپل بود همیشه ناراحت بود انحراف بینی هم داشت اونم درست کرده براش تیغه بینیشو هم عمل ... مثل من بوده😭😭😭😭منم دوس دارم عمل کنم
assal72 عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 832 برامن که اصلا دردی نداشت فقط صورتم ورم کرد ویکم درحدخیلی کم بخاطر تامپون تنفس مشکله بعداز درآوردن تا ... ممنون دوست عزیز❤🌹 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی❤الهی که حاجت روا شی دوست خوبم❤
nicemood عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 497 نوک بینیش بزرگ و تپل بود همیشه ناراحت بود انحراف بینی هم داشت اونم درست کرده براش تیغه بینیشو هم عمل ... عزیزم دماغش الان اوکی هس؟،میشه دقیق بپرسید کی بوده؟
سایه۷۱ عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 1869 سلام منم ۵ روزه عمل کردم دوهفته دیگ عروسی دعوتیم امیدوارم تا اون موقع ورمام و کبودی هام بره.آب آنانا ... مال منم خیلی سربالا بود ولی بعدازعمل به مرور زمان بینی مقداری سرش میاد پایین نگران نباش نیمرو باش ولی دو رو نباش ...
sevil70 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2692 یه سوال دیگ .من تامپونها رو در آوردم ولی هنوز آبریزش دارم و بینیم کیپه این عادیه؟اصلا آبریزش طبیعیه؟ خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
yaldabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 3706 مال ورمه عزیزم خیال میکنی ولی الان باید سربالا باشه چون به مرور زمان مقداری میاد پایین نوک بینیت نه اصلا سر بالا نیست حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
نخودچی۴ عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 4277 مثل من بوده😭😭😭😭منم دوس دارم عمل کنم سرچ کردم تو نت این اومد..
yaldabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 3706 سلام منم ۵ روزه عمل کردم دوهفته دیگ عروسی دعوتیم امیدوارم تا اون موقع ورمام و کبودی هام بره.آب آنانا ... عزیزم یه عکس از دماغت میزاری...خودم هم میزارم حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
yaldabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 3706 یه سوال دیگ .من تامپونها رو در آوردم ولی هنوز آبریزش دارم و بینیم کیپه این عادیه؟اصلا آبریزش طبیعیه؟ من روز بعد از عمل تامپون رو دراورد یه زره جزیی امروز ابریزش داشتم خیلی کم حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
yaldabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 3706 مبارک باشه عزیزم میزان کبودی یه قسمتیش مربوط به واکنش خود بدن هستش اما درکل آب کرفس و ... ممنونم از توصیه ات حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...