ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه میخای سورپرایز بشه ببرش بیرون یه بستنی بگیر بخورین .انقد که همه این مراسمارو خاص میگیرن اگه تو اینکارو کنی سورپرایز میشه.من همین کارو کردم واقعا شگفت زده شد گفت فک میکردم کلی تدارک دیدی 😂
بنظرم تا سرکاره ی جعبه شیرینی و ی دسته گل بفرس باتاکسی واسش سرکارش جلو همکاراش یکم ذوق کنه و سربلند شه.با ی نوشته روی جعبه ک اول خسته نباشی گفتی بشو بعدش کلی حرف عاشقونه از زبون خودت. بعدشم ی کیک خوشگل سفارش بده،خونه رو پر از بادکنای قرمز کن، یعالمه شمع و بادکنک هلیومی و ازینجور چیزا. رو در ورودی اولین جایی ک چشمش بش میفته رو کاغذای کوچولو کوچولو یعالمه حرفای عاشقونه اززبون خودت بنویس و بچسبون براش.خلاصه ازاینجور کارا. میتونین ی جشن تو خونه واسه خودتون داشته باشین بعد واسه شام برین بیرونو شهربازی و کلی خووووش بگذرونین. اخرشبم واسش ی لباس خاب همرنگ لاکت بپوش و ارایشی ک دوسداره رو واسش بکنو خوش بگذره بتون😜