2777
2789
عنوان

کتک کاری

363 بازدید | 9 پست

خانماماخونه بابام شهرستانها پنجشنبه جمعه ها میریم اونجا دیروز که داشتیم برمیگشتیم تو جاده که خلوت بود یه نیسان وای ساده بود کنارش مردی به طرزخیلی بدو وحشتناکی داشت زنی روکتک میزد یه بچه هم داخل ماشین بودبایه زن دیگه به خدادلم کباب شدبزورب شوهرم گفتم وایسه ولی توقف نکرد چون دخترم کوچیکه ه وازصذای دادبیدادخیلی میترسم.ازدیروزلحظه ای نیس بهش فکر نکنم بدمیزدش خدا ازش نگذره هرجا هست ازمردایی ک کتک میزنم متنفرم دلم خیلی گرفت براش..

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ازشون نگزره كه هم زندگي و روان اون زن و تباه ميكنن هم اون بچه كه داره ميبينه

اره بخداشوهرم گفت حتما کاری کرده ولی من توپیدم بهش گفتم اگه بدترین کارم کرده باشه حق نداره اینحوری بزنتش.خیلی بدمیزدصوفیا😢اون بچه مگه میشه یه بچه سالم دربیادازش روانش پریشون شده س

اره بخداشوهرم گفت حتما کاری کرده ولی من توپیدم بهش گفتم اگه بدترین کارم کرده باشه حق نداره اینحوری ب ...

واقعا اسيبي كه اون بچه ميبينه اصلا قابل جبران نيست البته اون زن هم كه خدا فقط از حال دلش خبر داشته باشه

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه دردي است در كجاي دلش
زنگ میزدین پلیس

وای راست میگی خاک تو سرم چرا این کارو نکردم به خدااز دیروز یه لحظه نبوده ب فکرش نباشم ای کاش زنگ میزدم هرچندپلیسم نمیتونه کاری بکنه ب نظرم پلیس که نمیتونه ذات خراب اون مردوعوض کنه مطمعنن میگفت شخصی بوده وغاعله ختم میشد.وای فک میکنم دارم توجیه میکنم ک عذاب وحدانم کمترشه من چقد بی فکرم باید زنگ میزدم😭😭

زنگ میزدین پلیس

دوست داشتم این حقوداشتم میومدم پایین اون مردومیبستم به ضرب گلوله تیکه تیکه میشد پست فطرت.توقانونم فکر کنم تحت هیچ شرایطی مردحق نداره زن روبزنه درسته؟؟

دوست داشتم این حقوداشتم میومدم پایین اون مردومیبستم به ضرب گلوله تیکه تیکه میشد پست فطرت.توقانونم فک ...

خب عزیزم قطعا هیشکی حق زدن یکی دیگه رو نداره

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین