الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام همسر من هم ازو اسپرمه تو رویان بیوپسی کردن ولی اسپرمی نبود میخواستم بدونم تو تهران کدوم مراکز اس اهدایی میدن چون همسر با این مسئله هیچ مشکلی نداره ولی جایی رو نمیشناسیم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سلام همسر من هم ازو اسپرمه تو رویان بیوپسی کردن ولی اسپرمی نبود میخواستم بدونم تو تهران کدوم م ...
سلام عزیزم..بیمارستان مهر انجام میدن..ولی جریان چیه منم همسرم چند روز پیش رویان بیوپسی شد ولی چیزی پیدا نکردن..چند نفر هم که پرسیدم اونا هم چیزی پیدا نشد..چرا واسه هیچکسی پیدا نمیشه آخه
یه خانم اصفهانی بود که همسرش رو بیوپسی کردن بیضه های همسرش انقدر مشکل داشته که از سربازی معاف شده حتی هورمونهاش هم خیلی بالا بود ولی واسه اونا اسپرم پیدا شد همسرش هشت سال تو اصفهان دارو خورده بود حتی جنین اهدایی هم گرفته بودن که خانومه ام اس داشته بچه سه ماهه سقط میشه ولی کار خداس مال اونا پیدا ولی همسر من که همه چیش نرمال بود و چند تا دکتر گفته بودن حتما تو بدنش پیدا میشه به تعداد بالا ولی چیزی نبود البته رویان فقط از بیضه چپ نمونه برداری کرده
ما همینه بدون هیچ مشکلی صفره. طب رایج میگه دارو نداره نمیدونم چرا؟ ولی سنتی میگه با جوشانده خرنوب خو ...
همسر من خرنوب خورد چتد تا داروی سنتی دیگه هم خورد ۳ بار هم عمل کرد اما هیچ کدوم فایده نداشت..دکتر گفت واسه خاطر اوریون که تو بچگی گرفته اسپرم نداره ......شما واسه نامه که اقدام کردید از طرف دادگاه میان دم خونه هم؟ اخه من نمیخوام کسی بفهمه