2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام خانوما شما جایی رو میشناسید که بدون اینکه نامه دادگاه بخوان با اسپرم اهدایی ای وی اف انجام بده& ...

سلام تاپیک رو تونسی پیدا کنی,خوش اومدی انانشالله هرچه زودتر خبر بارداریت روبهمون بدی,بچه ها میدون بیان بخونن جوابتو میدن اما نامه دادگاه رو میخوان هم برا جنین هم اسپرم 

سلام خانوما شما جایی رو میشناسید که بدون اینکه نامه دادگاه بخوان با اسپرم اهدایی ای وی اف انجام بده& ...

عزیزم گرفتن نامه به نفع خود خانم هست  از نظر قانونی و اثبات شرعی بودن بچه در صورت بروز مشکل من که جرات نداشتم بدون نامه اقدامی بکنم اخه ادم از اینده خبر نداره بهتره که مراحل قانونی طی بشه دکترم هم همین عقیده رو داشت و میگفت میتونم با گرفتن یه رضایت نامه از همسر انجام بدم اما به ضرر شماست 

میخواستی با اسپرم اهدایی ای یو کنی ؟ 

سلام عزیزم ممنونم از دعای قشنگت بله با اهدایی در اصفهان پیش دکتر میر شروع کردم که پنج بار اول پولشو یکدفعه میگیره که برا من بار پنجم و شانس اخر لطفا برام دعا کن خیلی محتاج دعا هستم

خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
سلام عزیزم ممنونم از دعای قشنگت بله با اهدایی در اصفهان پیش دکتر میر شروع کردم که پنج بار اول پولشو ...

میگم اگه میشه اسم دکترت بااینکه چقدر هزینه کردی برام خصوصی بفرس ممنون میشم  

سلام بچه ها کجایین چرا نیستین میگم شما مطمئن هستین اسپرم اهدایی قانونی نیست پس چرا من توسایت دیدم دکتر ایزدی تواصفهان انجام میده بعضیاهم پیشش نتیجه گرفتن توسایت نوشته بودن ک راضی هستن ازش,دکتر ایزدی تواصفهان ادرس شماره تلفنم نوشته بوذ منم زنگزدم نوبت گرفتم 

سلام دوستان عزیزم من سونو دادم و فلیکول های خوب داشتم سه تا از دعاهاتون ممنون هستم فردا میرم اصفهان بازم برام دعا کنید ممنون عزیزان

خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
سلام دوستان عزیزم من سونو دادم و فلیکول های خوب داشتم سه تا از دعاهاتون ممنون هستم فردا میرم اصفهان ...

سلام جدی راس میگی چقدر خوشحالشدم انشالله که بحق امام حسین بقیشم خوب باشهخخبر مثبت بودنش و بارداریت بدی انشالله

الیییییییییییییییییییییییییییی جون کجایی چرا نیستی کسی دیگه به ما سر نمیزنه حالا که ما اومدیم شما مارو تنها گذاشتین بابا بیاین خبرهای خوش بدین دلمون شاد بشه 

منکه شوهرم مخالفه همه چیزه دیگه دیوونم کرده نوبت دکتر گرفتم مخالفه نمیاد باچه دل خوشی نوبت گرفتم دکتر ایزدی نمیدوتستم خوبه یابد 

بچه ها توروخدا بیاین یه گروهی تو تل بزنید اینحاهم سر میزنیم هرکه جدید بیاد اضافش میکنیم اگه ایدی بزارید با ایدی هامون وارد میشیم شماره هامونم معلوم نیست خیلی بهتره اینحاست بیشتر میتونیم سر بزنیم وبه هم کمک کنیم 

الی الی الی الی جون انجامش بده اینوکه میگ     

من حرفی ندارم دوستان همکاری کنن اتفاقا خوبه به نظرم من چند بار اومدم این انرژی منفی رو از بین ببرم کسی نمیاد جلو...

من خودم وضعیتم خوب نیست دوست دارم همکاری بیشتری ببینم 

بازم هرچی جمع بگن

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

سلام بر همگی.

الی عزیزم واقعا من با خوندن مطالبتون انرژی میگرفتم .. و با نظرتون موافقم ...باور کن اگه تجربه دوستان خوبم نبود  امکان شناسایی همین چنتا دکترم میسر نبود...

با اینکه خودم هنوز جواب نگرفتم ولی واقعا مدیون دوستان خوبم هستم و امیدوارم هر جایی هستن سلامت باشن و به خواسته های دلشون برسن..

دوستان خوبم تو تایپیک قبلی اکثرا جواب گرفتن که واقعا خداروشکر که مشکلشون  حل شد و  علت  ش پشتکار دوستان بوده...

دوستان باور کنین که خودمون میتونیم بخودمون  کم کنیم به شرطی که از تجربه هامون بگیم حتی اگه جواب نگرفته باشپم