2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
دیگه خسته شدم طاقت این زندگی روندارم شوهرم هم باکاشتن هم با پرورشگاه مخالفه,یدقه دلش میسوزه قبول میک ...

فرشته جان نگران نباش توکل بر خدا کن هنوز سنی نداری شوهر من 2 سال طول کشید تا تونست با خودش کنار بیاد به طلاق هم فکر کردیم و راجع بهش صحبت کردیم خواست خدا برامون انشالله که خیر باشه شوهر شما هم باید یه کم بگذره تا بتونه با واقعیت رو به رو بشه بیایید برای همدیگه دعا کنیم من که اصلا دوستای اینجا رو فراموش نمیکنم تو رو خدا شما هم تو دعا هاتون منو فراموش نکنید حتی اگه همسرامون راضی باشن و اقدام کنیم باز هم نتیجه با خداست پایان همه ی کار ها نزد خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها برای جاریم میخوام درصد موفقیت  رویان بیشتره یا ابن سینا برای درمان

عزيزم جاريتون. چه مشكلي داره؟

من چون تو ابن سينا خيلي اذيت شدم 

ميدونم كه تو رويان اوضاع بدتر از ابن سيناست 

البته بستگي به مشكلت داره ملن خيلي الكي اين ور اون ور ميفرستنت كه پول بگيرن متاسفم براشون

فرشته جان نگران نباش توکل بر خدا کن هنوز سنی نداری شوهر من 2 سال طول کشید تا تونست با خودش کنار بیاد ...

ماهم الان یه سال وخورده ی ک میدونیم, ولی هنوز نتونسته قبولش کنه بااینکه من خیلی ازش میخوام,اره تا خدانخواد اقدامم کنیم فایده نداره من همیشه براتون دعامیکنم چون مشکل مون یکیه همدیگه روخیلی بهتر درک میکنیم تابقیه 

عزيزم جاريتون. چه مشكلي داره؟ من چون تو ابن سينا خيلي اذيت شدم  ميدونم كه تو رويان اوضاع بدتر ...

جاریم میگه ماسالمیم هیچ مشکلی نداریم نمیدونم والله 14 ساله هم که بچه دار نشدن ,همش تاکیدداره ک سالمن و دکتراگفتن دوقلو میاری...ومیگه علت ناباروری ما ناشناختس 

دوستان هزینه جنین اهدایی حدودا چقدره ؟؟؟ 

اگه قرار باشه که واسطه برات یه زوج پیدا کنه که احتمالا تعداد جنین های بالاتر  هم خواهی داشت 12 ملیون خوب میتونی اون زوج رو هم ببینی و دلت اروم میگیره 

این ۱۲تومن باهزینه تخمک کشی وایناس یانه هزینه تخمک کشی جداست ؟

این دوازده تومن هزینه معرفی زوج،آزمایشاتشون،داروهای مصرفی و سونو و ویزبت پزشک خانم و پانکچر شدن ایشونه.

هزینه فریز تخمکها و انتقال شما و داروهای قبل و بعد انتقالتون جداست و هر کدومو به وقتش باید بپردازین

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
این دوازده تومن هزینه معرفی زوج،آزمایشاتشون،داروهای مصرفی و سونو و ویزبت پزشک خانم و پانکچر شدن ایشو ...

سلام خوبی خیلی,ممنون که جواب دادی,پگاه جون مگه بارداری یادم نمیاد شنیده باشم بچه ها کاش میومدین توتلگرامی واتساپی گروهی بزدیم اینجا همه خیلی کم میان  

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه من رفتم عکس رنگی و به لطف دعاهای شما اصلا درد نداشتم و لوله هام هم باز بودش یکشنبه سونو فلیکول دارم محتاج دعاتونم برام دعاکنید که فلیکول بالغ داشته باشم که دوشنبه راهی اصفهان بشم لطفا اگه امکانش هست منو سر نمازاتون دعا کنید ممنون

خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.