2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
عزیزم اگر ایو ای نمیکنی پس چیکار میکنی من هم همسرم راضی نمیشد برامن مهم نیست که بچه از خودم هم نباشه ...

نسبت به ای یو حس خیلی بدی داره خوب به ای وی اف رضایت بیشتری داره اما فقط یه بار محتاجم به این که دعا کنید برام که با همون یه دفعه خدا بهمون رحم کنه و رحمتش رو شامل حالمون کنه 

مدام زمز مه میکنم که هر چی خدا بخواهد تا اون نخواهد برگی از درخت نمی افته همش فکر میکنم این دفعه برام میخواد اگر هم نشد حتما واقعا صلاح نبوده اخه چرا باید نشه وقتی همه چیز خوبه؟؟؟ذخیره تخمدان ،شکل رحم ،لوله ها بازبدون چسبندگی  همه چی اوکی هست شکر خدا اس هم که مال یه ادم سالمه  انشالله

میخوام خودمو راضی کنم میگم میگیره حتما این بار غصه هام تموم میشه بعد از این همه سال انتظار خدا نمیذاره دستام خالی بمونه... اگه خدایی نکرده نگرفت یه قطره اشک هم نمیریزم شکایت نمیکنم، گریه نمیکنم ،جیغ نمیکشم سر خدا ،به همسرم هم هیچی نمیگم ،غمگین نمیشم میگم اما ....کاش میشد به همین اسونی از جواب منفی گذشت ، اما میدونم نمیشه!!! کاش خدا نگاهم کنه ،کاش خدا به دلم رحم کنه ،کاش خدا نجاتم بده 😐هنوز هیچی نشده گریه ام گرفت ...البته هنوز امادگیشو ندارم که وارد سیکل بشم شرایط مالی هم مساعد نشده 😳 اما ثانیه ای از فکر اینده بیرون نمیام صورتم شاده اما دلم ....اخ از دلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدام زمز مه میکنم که هر چی خدا بخواهد تا اون نخواهد برگی از درخت نمی افته همش فکر میکنم این دفعه برا ...

ما باید تلاشمونو تا وقت هست بکنیم یه خانومی بود بعد هفده بار ایوای نتیجه گرفته بود ما هم بخاطر همسرامون تلاش میکنیم از رحمت خدا هم غافل نمیشیم روایت داریم یه خانومی پیش پیامبر اومد و از نداشتن فرزند گله میکرد و شب و روز دعا میکرد وحی به پیامبر نازل شد که این زن نازا بدنیا اومده و بچه دار نمیشود پیامبر این موضوع را با اون خانوم درمیون گذشت بعد چندین سال این خانومو دید که داری فرزند صالح و سالمی است از خدا پرسید که خدایا تا گفته بودی که این زن نازا پس چگونه فرزند دارشد خدا گفت این زن با اینکه میدانست نازاست دست از دعا و عبادت من برا نداشت و رحمت من شامل حال اوشد خداوند مهربان و بخشنده است پس روزی خواهد رسد که به همه ی ما فرزندی سالم و صالح عطا کند انشالله

خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.

سلام بچه ها چطورین خوبین ؟ من براهمتون دعا میکنم انشالله ک حاجت روابشین واین دفه باجوابای خوش بیاد به حق امام حسین  واین ماه عزیز دست ردبه سینه مون نزنه ,ماهم شوهرم بیوپسی کرده قرار 22 جوابش بیاد راضی هستیم به رضای خدا ,انشالله ک کمک هممون میکنه وماهم یه روز مادر میشیم 

سلام بچه ها چطورین خوبین ؟ من براهمتون دعا میکنم انشالله ک حاجت روابشین واین دفه باجوابای خوش بیاد ب ...

سلام ببخشید عزیزم چقد طول میکشه جواب بیوپسی همسرمن هم قراربره اخرهفته

برای مادرشدنم اگه میشه دعاکنید

سلام دوستان گل ونازنیم امیدوارم که حالتون خوب باشه بهتون خداقوت وخسته نباشید میگم

ممنون از همه دوستانی که سراغ من رو گرفتن

من جداشدم عزیزانم هنوز سه ماه نشده 

همسرسابقم بعد عاشورا ازدواج کرده با یک خانم ۳۰ساله مطلقه بدون بچه 

دیدید این عشقی بود که به من داشت...

ازمن طلب ببخش کرد گفت حلالم کن منم گفتم چون دوستت داشتم ودارم حلالت میکنم...هیچی ازت به دل ندارم

بماند که وقتی خبر ازدواجش رو شنیدم چند شبانه روز مداوم گریه میکردم باورم نمیشد به این زودی...تا اینکه از ترس افسردگی گرفتن هرجوری بود خودمو قانع کردم که دیگه گریه نکنم....

منم خدمتتون عرض کنم که دانشگاه قبول شدم میرم دانشگاه؛ خوشبختانه دانشگام ی شهر دیگه اس (شهر نزدیک)واسه روحیه ام هم خوب شد😍خانوادم هم خوبن چیزی برام کم‌نذاشتن

گاهی یاد خاطرات خوب زندگیمون میکنم ومیرم تو فکرش اما زود میام بیرون از فکروخیال وبرمیگردم به درس وزندگیم❤❤❤

اگر کسی از من سوال داشت پست من رو ریپلای کنه هرجور کمک وراهنمایی بخواین درخدمتم

دوستتون دارم

کوچک شما یلدا💞💞💞

سلام خانوما برای ای وی اف حتما باید عکس رنگی بندازم خیلی میترسم

ترس نداره عزیزم قبل وبعدش مسکن میخوری

اره حتما باید بگیری 

بگیر بعدها بذارش جلو دریچه کولرتون هوا نیاد  وقتی بچه دارشدی😁

من این کارو کردم🤣

سلام دوستان گل ونازنیم امیدوارم که حالتون خوب باشه بهتون خداقوت وخسته نباشید میگم ممنون از همه دوست ...

یلدا جان چیزی رو از دست ندادی اگه منم هم سن شما بودم و همسرم مثل همسر شما بود با عقل الانم همین کار رو میکردم بهترین هارو برات ارزو میکنم تحصیلات بالا همسر خوب و بچه های سالم💖

سلام خانوما برای ای وی اف حتما باید عکس رنگی بندازم خیلی میترسم

عکس ترس نداره عزیزم  من اگه لازم باشه بازم میندازم کار دکتر شیوعی عالی بود و برای من بدون درد

انقدر بد تر از عکس و این چیزارو کشیدیم که اینا پیشش هیچه 

یلدا جان چیزی رو از دست ندادی اگه منم هم سن شما بودم و همسرم مثل همسر شما بود با عقل الانم همین کار ...

مرسی عزیزدلم ❤

ان شاءالله شما وهمه بجه های این تاپیک به زودی طعم مادرشدن رو بچشید

من هنوزم درکتون میکنم چون خودم تجربه کوتاهی داشتم از حاملگی وسختی هاش...

امیدوارم که هرچی به صلاحتونه همون اتفاق بیفته

سلام دوستان گل ونازنیم امیدوارم که حالتون خوب باشه بهتون خداقوت وخسته نباشید میگم ممنون از همه دوست ...

سلام خوبی یلدا عزیزم,حالت چطوره الان ؟نگران نباش انشالله توهم ازدواج میکتی بابهترازاون بایکی که بچه دار بشی غصه نخوری دلیل طلاقت بخاطربچه بود,؟توهم خودتو زجرنده وقتی اون ازدواج کرد خوب مشکل هم از خودش بوده انشالله توهم ازدواج میکنی به ارزوت که بچه هست میرسی وهمه ناراحتیا رو فراموش میکنی برات دعا میکنم

امروز جواب بیوپسی شوهرم رو نشون دکتر دادیم منفی بود گفت دیگه الکی هزینه نکنید فایده نداره,فقط جنین اهدایی :-( خیلی ناراحتشدم خودم توگریه بودم که جاریم پیام داد اون جاریمون که دوقلوداره دوتاش دخترن 

دیگه خسته شدم طاقت این زندگی روندارم شوهرم هم باکاشتن هم با پرورشگاه مخالفه,یدقه دلش میسوزه قبول میکنه فرداش میزنه زیرش دیگه خستم کرده فقط بیشتر اذیتم میکنه وبا روحیه واحساساتم بازی میکنه حرفشم طلاقه ,دلش میخواد بچه ازخودش باشه طبیعی بچه داربشیم چیکارکنم ک نمیشه انگار من دلم نمیخواد بچه خودم رو داشته باشم دیگه بریدم,بعضی وقتامیگم خدایااگه نمیخوای بهم بچه بدی بکشم تاراحت بشم چون تحمل این زندگی روندارم خسته شدم,نمیتونم خودموتااخرعمر بدون بچه تصور کنم