الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستاي خوبم من رفتم عكس رنگي گرفتم خداروشكر از همه نظر نرمال بود واسه جنين هم زنگ زدم بيمارستان كه گفت اولين روز پريودت زنگ بزن اگر اهدايي بود بهتون ميگيم اگر نبود هم بايد منتظر شي تا پيدا شه
بچه ها اگر كسي رو ميشناسيد واسه جنين كه مورد خوبي باشن لطفا به من بگيد چون خيلي واسم مهمه كه آ ...
کدوم مرکز رفتی؟؟
توی بیمارستان آبان،خودشون برات مورد معرفی میکنند،هر چند تا از اون زن و شوهر جنین گرفته بشه،میشه مال تو،خودشون میگند از کسانی میگیرند که ذخیره خوب دارند،تا حداقل دو سه بسته برات فریز کنند
من گرفتم ۹ تا جنین شد،یه بسته فرش انتقال دادم،دو بسته هم فریز کردند
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی